Ha fizetek érte se lehetek Dszeniferből Jennifer?
Figyelt kérdés
Unom, hogy mindenki cigánynak hisz, de mindenki Dzseniferként ismer, így nem szívesen hívatnám magam máshogy.2016. aug. 4. 21:13
11/15 anonim válasza:
Nekem egy osztálytársam Jenni, pedig 2000-es.
12/15 anonim válasza:
Jó régi kérdés de azért válaszolok. Szard már le mások véleményét. Én is Dzseni vagyok Dzs-vel és nem vagyok cigány. El kell fogadni , hogy sajnos ez a név közutálat tárgya ebben az országban, nem tudom hány ilyen kérdés láttam már. Ennyi erőből egy Petrára vagy egy Lizára is lehetne azt mondani,hogy cigányos mivel van egy csomó Petra meg Liza nevű cigánylány. Nem a név teszi az embert. Aki meg ezért piszkál az ássa el magát.
13/15 A kérdező kommentje:
De dzs betűvel szerintem is nevetséges.
2017. aug. 6. 13:23
14/15 anonim válasza:
Nem mindegy? Ejteni úgyanúgy fogja mindenki akárhogy írod😉
15/15 anonim válasza:
11!
A Jenni anyakonyvezheto név. A kiejtése az írás szerinti, tehát Jenni. Nem dzseni. Jenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!