Ha fizetek érte se lehetek Dszeniferből Jennifer?
Figyelt kérdés
Unom, hogy mindenki cigánynak hisz, de mindenki Dzseniferként ismer, így nem szívesen hívatnám magam máshogy.2016. aug. 4. 21:13
1/15 A kérdező kommentje:
Tessék még én is rosszul írtam le...
2016. aug. 4. 21:14
2/15 anonim válasza:
A leírás módja aligha segít, ha szóban kommunikálsz. Legyél inkább Maris vagy Erzsike. Akkor max. étkezési utalványnak néznek.
3/15 anonim válasza:
Szerintem ha bemennél a lakóhelyed szerint illetékes kormányhivatalba, ott tudnának felvilágosítást adni, hogy a névváltoztatás jelenleg hogy kezdeményezhető, és milyen költségei vannak.
4/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogyan kezdeményezhető, de le van írva, hogy nem lehet idegen hangzású, mégis vannak, akiket J-vel anyakönyveztek, pedig nem is külföldiek.
2016. aug. 4. 21:19
5/15 anonim válasza:
Szia! Mikor születtél? Ha jól emlékszem 98-ban hoztak egy rendeletet, miszerint a Dzsenifer nem lehet már J-vel a Klaudiát C-vel îrni és társai. Nem látok rá sok esélyt, hogy így megváltoztathasd a nevet pénz fejében sem, mivel ezeket a neveket kivették az MTA listájából. Kérvényezni felesleges az MTA felé, úgyis elutasítják...
6/15 anonim válasza:
Legyél inkább Isaura vagy Eszmeralda
7/15 anonim válasza:
Azért nincs veszve minden. Legyél annak az országnak az állampolgára, ahol engedélyezett az általad választott utónév. Majd ott intézd a névváltoztatási kérelmet.
8/15 anonim válasza:
Nem. Én mondjuk be is tiltanám az ilyen korcs neveket.
9/15 anonim válasza:
'Nem. Én mondjuk be is tiltanám az ilyen korcs neveket.'
Mondd csak, nálad mi ez a korcsozási mánia?
10/15 A kérdező kommentje:
92-ben. A szüleim akkor is kérvényezték, hogy j-vel írhassák, de nem engedték meg.
2016. aug. 5. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!