Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudok vissza vágni?...

Hogyan tudok vissza vágni? Megaláztak a Nagykövetségen .

Figyelt kérdés

Nagyon lekezelő és bunkó bánásmódban volt részem .

Férjemnek külföldi és házassági anyakönyvi kivonati papírokat intéztem neki a Nagykövetségen aminek ki is fizetem a díját 20 eurót.A titkár átvette a papírokat ,de kértem a 20 euróról a számlát vagy valamit ami bizonyítja ,hogy én befizetem ezt az összeget,de semmit nem kaptam, azt mondta majd küldi.Egy kb egy hónap múlva telefonál a titkár úr ,hogy menjünk be a papírért.Én ebben az információ tudatában be is mentem a mai napon 2016 Augusztus 2 án .Mondtam neki ,hogy a férjem nevében jöttem és van egy papír .A titkár úr kijelentette, hogy nem tudd semmiről nem tudja milyen papír és hogy minek mentem be oda feltéve nekem ezt a kérdést : kenyérért, vízért, gyümölcsölcsért ?! Úgy bánt velem mintha én kéregetni mentem volna be hozzá .Végül kiderült hogy a 20 euróról a számla az .

Nagyon megalázva és megsértve érzem magam el sem tudom hinni ,hogy egy hivatalban ilyen bánásmóddal bánnak az emberekkel .

Nem értem .hogy mért nekem kell vissza menni a számláért egy hónap után és miért nem kaptam meg azonnal a befizetésnél.

2016. aug. 2. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Melyik ország?
2016. aug. 2. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor rendőrséget hívni, becsületsértésért a helyszínen feljelentést tenni, csatolni a zsebedben levő diktafon/telefon által készített hangfelvételt.
2016. aug. 2. 14:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs hangfelvétel róla, de tele volt kamerával a helység.
2016. aug. 2. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Szomorú de ha minden ilyen bunkón felháborodnék akkor felforrna az agyvizem. A magyarok bunkók kész pont.
2016. aug. 2. 15:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolom ennek a titkárnak van egy főnöke. Nála tegyél panaszt. Szerintem ennél többet nem igazán lehet és nem is érdemes tenni.
2016. aug. 2. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

# 2

Rendőrség, becsületsértés? Na ne hülyéskedj :D Bunkó volt a titkár, ez tény, de azért túlozni sem kell. A becsületsértés baromira nem ezt jelenti. Inkább a munkaadó gondolkozhatna el hogy alkalmazza-e őt.

2016. aug. 2. 16:01
 7/10 ConnectCare ***** válasza:
51%

Rendőrség? Most így kapásból azt mondanám, hogy engedély nélkül nincs is joga bemenni a követségre, hiszen az nem magyar államterület.

Szerintem maximum a nagykövetet vagy az adott állam külügyminisztériumát lehet megkeresni ezzel, de több lesz vele a macera, mint amit el lehet vele érni.

2016. aug. 2. 16:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a váladzokat ,de itt nem csak arról van szó hogybeszólt hanem én 2016 áprilisában fizetembe a pénzt és akkor nem akart számlát adni azt mondta kipostázza .Egy hónap után telefonon bekéret és nem emlékszik semmire és nagy nehezen odaadja az áprilisban befizetett számlát .
2016. aug. 2. 16:29
 9/10 anonim ***** válasza:
A bunkóságot nem bünteti a törvény.
2016. aug. 2. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Most mi is a baj? Viccelt, poénkodott.

A számlát biztos kiküldték volna postán is.

2016. aug. 27. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!