Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy MMORPG játékon életveszély...

Egy MMORPG játékon életveszélyesen megfenyegettek, milyen jogi lépéseket tudnék tenni? Bővebben lenn!

Figyelt kérdés

Nem nagy dolog, egy unatkozó 10 éves takony bepöccent, és konkrétan ezt dobta a fejemhez:

"én nem harcolok én kinyírlak családostól"

Továbbítottam az illetékes staff felé, akik ugyan elismerték, hogy jogos a sérelmem, de mivel nem helyes a képernyőképem, ezért elutasították... már ezért is szeretnék valamit tenni.

Létezik valami ilyesmi jogi szervezet, aki az online fenyegetőzéssel foglalkozik? Mert gondolom a rendőrség csak akkor foglalkozik ilyennel, ha vér folyik.

Válaszotokat előre is köszönöm!

2016. júl. 26. 09:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem érted hogy 10 évesen ne büntethető?? Nem lesz semmi következménye.
2016. júl. 26. 12:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Kovpet az egyetlen érdemi válaszoló. Köszönöm!
2016. júl. 26. 18:57
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Pont , hogy ő írt hülyeséget...:D
2016. júl. 26. 19:52
 14/18 kovpet ***** válasza:
# 13: Na mesélj, miért is?
2016. júl. 26. 22:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert nem a kérdésre válaszoltál hanem leírtál egy tényt amit még a kérdezőnek is tudnia kéne :D
2016. júl. 27. 08:14
 16/18 kovpet ***** válasza:
A #3-ban feltett kérdésre válaszoltam.
2016. júl. 27. 08:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen tehetsz feljelentést ha úgy érzed fenyegetve vagy. A következő fog történni: tételezzük fel azonosítják a tíz éves gyereket és rábizonyítják hogy igen ő volt. Azonnal megszüntetik ellene a nyomozást mert nem bűntethető. Majd a megszüntető határozatról fogsz kapni egy papírt.
2016. júl. 30. 16:00
 18/18 anonim válasza:
Ezt a sok hülyeséget mind komolyan godoljátok?? Most nem a büntethetőségre gondoltam de eleve hogyan képzeled,hogy egy szmítógépes játékban elhangzó fenyegetés megvalósulhat.Szerintem max a karaktered öli meg😃
2016. aug. 1. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!