Egy MMORPG játékon életveszélyesen megfenyegettek, milyen jogi lépéseket tudnék tenni? Bővebben lenn!
Figyelt kérdés
Nem nagy dolog, egy unatkozó 10 éves takony bepöccent, és konkrétan ezt dobta a fejemhez:
"én nem harcolok én kinyírlak családostól"
Továbbítottam az illetékes staff felé, akik ugyan elismerték, hogy jogos a sérelmem, de mivel nem helyes a képernyőképem, ezért elutasították... már ezért is szeretnék valamit tenni.
Létezik valami ilyesmi jogi szervezet, aki az online fenyegetőzéssel foglalkozik? Mert gondolom a rendőrség csak akkor foglalkozik ilyennel, ha vér folyik.
Válaszotokat előre is köszönöm!
2016. júl. 26. 09:42
11/18 anonim válasza:
Nem érted hogy 10 évesen ne büntethető?? Nem lesz semmi következménye.
12/18 A kérdező kommentje:
Kovpet az egyetlen érdemi válaszoló. Köszönöm!
2016. júl. 26. 18:57
13/18 anonim válasza:
Pont , hogy ő írt hülyeséget...:D
15/18 anonim válasza:
Mert nem a kérdésre válaszoltál hanem leírtál egy tényt amit még a kérdezőnek is tudnia kéne :D
16/18 kovpet válasza:
A #3-ban feltett kérdésre válaszoltam.
17/18 anonim válasza:
Igen tehetsz feljelentést ha úgy érzed fenyegetve vagy. A következő fog történni: tételezzük fel azonosítják a tíz éves gyereket és rábizonyítják hogy igen ő volt. Azonnal megszüntetik ellene a nyomozást mert nem bűntethető. Majd a megszüntető határozatról fogsz kapni egy papírt.
18/18 anonim válasza:
Ezt a sok hülyeséget mind komolyan godoljátok?? Most nem a büntethetőségre gondoltam de eleve hogyan képzeled,hogy egy szmítógépes játékban elhangzó fenyegetés megvalósulhat.Szerintem max a karaktered öli meg😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!