Ez cserbenhagyásnak számít?
Figyelt kérdés
Autóval elütök egy embert, továbbhajtok de felhívom a rendőrséget hogy most ütöttem el egy illetőt de a cigányok által sűrűn lakott városrészben ezért nem álltam meg, küldjenek oda mentőn én meg bemegyek a legközelebbi rendőrségre.
(ma majdnem megtörtént )
2016. júl. 23. 21:23
1/12 anonim válasza:
Nem. Akkor számítana annak, ha szó nélkül lelépsz. Mért ha kiszállsz mit tudsz csinálni? Pont ennyit, kétlem hogy sebész vagy.
2/12 anonim válasza:
A dolog amit leírtál még mindig jobb mint a lincselés :/
3/12 tetro válasza:
Ha nem tudod bebizonyitani hogy megtamadtak volna, akkor keszulhetsz a bortonre.
4/12 anonim válasza:
Cserbenhagyás, mert elsősegéylben kellene részesítened vagy mesterséges lélegeztetésben. Legalábbis megnézni mi baja és aki arra jön, azt figyelmeztetni és megkérdezni, tud-e elsősegélyt adni?
Van-e orvos a közelbe?
5/12 anonim válasza:
Ennél még az lett volna a jobb, ha betelózol a mentőknek hogy menjenek a helyszínre, te most nem érsz rá, csajodhoz vagy melóba kell menned.
6/12 A legböszmébb Feri válasza:
Természetesen cserbenhagyásnak számít.
7/12 anonim válasza:
Ez így az lesz.
Ha viszont kiszállsz és csak akkor indulsz el újra, ha már hallod, hogy megy az óbégatás, akkor nem.
Ne állítsd le a motort, de ne is várd meg szerintem, hogy odaérjenek, mert...
8/12 anonim válasza:
A saját életedet jogod van megmenteni. Ebben az esetben viszont bizonyítanod kell, hogy valóban veszélyben voltál. Mondjuk a hasonló esetek már önmagában jelzik, hogy valódi volt a veszély. De tuti bizonyítéknak jó egy fedélzeti kamera az autóban, amin látszik, hogy csoportosan, fenyegető szándékkal indulnak meg feléd.
9/12 A kérdező kommentje:
igen de ha megállok és elém állnak kénytelen lennék többeket elgázolni hogy meneküljek. ezért is nem állnék meg.
2016. júl. 23. 22:52
10/12 tetro válasza:
22.52
Ha tudod bizonyitani hogy veszelyben volt az eleted akkor elhajthatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!