Téged felzaklatnak a migránsbűnözésről szóló hírek?
Nem vagyok rasszista,tisztelem a rendes munkából megélő arab bevándorlókat és tisztában vagyok az iszlám vallás tanaival,pont ezért zavarnak ennyire azok a hírek,amikor bemondják,hogy "muszlim" férfi kislányt késel meg a fürdőruhája miatt. Egyszerűen nem fér a fejembe az egész. És a vallást veszik elő,mikor annak semmi köze hozzá...
Egyáltalán örülne,hogy menedéket kap. Nem értem,hogy lehetnek ennyire barbárok az emberek.
Nem a hírek zaklatnak fel, hanem a velejáró uszítás. Nem csak ők bűnöznek, hanem a magyarok is. De az nem HÍR.
Nem szeretem a kettős mércét és az általánosítást.
A kamionos merénylő 80 embert ölt meg. Utólag kiderült, hogy pszichiátriai kezelés alatt ált. Hetekig foglalkozott vele a média és az közvélemény is, mert ilyenek a muszlim terroristák.
De tavaly nem volt ekkora visszhangja, a szintén mentális beteg pilótának, aki hegynek vezette a gépet és 160 ember halt meg miatta. Ő nem volt terrorista?
Nem vagyok migráns párti, és nem az elvándorlás a megoldás. Otthon kellene élhető körülményeket teremteni nekik. De ez nem rajtunk múlik.
"És a vallást veszik elő,mikor annak semmi köze hozzá... "
De van koze hozza mivel minden muszlim vallasu terrorista Allahot elteti meszarlas kozben.
Kevered a vallást a vallási fanatizmussal.
Engem nagyon.
Már üzentem is Brüxelbe, hogy megércség!
Igen. Ez így van.
Sajnos az emberek keverik a szezont a fazonnal. Ahogy #5 sem érti a különbséget vallás és vallási fanatizmus között. Két teljesen különböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!