Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Téged felzaklatnak a migránsbű...

Téged felzaklatnak a migránsbűnözésről szóló hírek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszista,tisztelem a rendes munkából megélő arab bevándorlókat és tisztában vagyok az iszlám vallás tanaival,pont ezért zavarnak ennyire azok a hírek,amikor bemondják,hogy "muszlim" férfi kislányt késel meg a fürdőruhája miatt. Egyszerűen nem fér a fejembe az egész. És a vallást veszik elő,mikor annak semmi köze hozzá...

Egyáltalán örülne,hogy menedéket kap. Nem értem,hogy lehetnek ennyire barbárok az emberek.

2016. júl. 22. 19:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Mindenféle bűnözésről szóló hír fel tud zaklatni.
2016. júl. 22. 19:26
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Engem a saját politikusaink bünözése zaklat fel nagyon!!!!!
2016. júl. 22. 19:35
 3/12 anonim válasza:
15%
Engem igen! Mert pár hònap és itt is megjelennek! Ezek bármire képesek,azért jönnek ide hogy a "hitetleneket" (keresztényeket) kiirtsák,nem a jobb életért! Nem kell itt a kamu duma a jobb életröl! Ha a jobb életért jönnének nem viselkednének így! Számitsunk a legrosszabra! Pár napja egy 11 vagy 12 éves kisfiùt fejeztek le lázadásbòl,olvass utánna!
2016. júl. 22. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

Nem a hírek zaklatnak fel, hanem a velejáró uszítás. Nem csak ők bűnöznek, hanem a magyarok is. De az nem HÍR.

Nem szeretem a kettős mércét és az általánosítást.

A kamionos merénylő 80 embert ölt meg. Utólag kiderült, hogy pszichiátriai kezelés alatt ált. Hetekig foglalkozott vele a média és az közvélemény is, mert ilyenek a muszlim terroristák.

De tavaly nem volt ekkora visszhangja, a szintén mentális beteg pilótának, aki hegynek vezette a gépet és 160 ember halt meg miatta. Ő nem volt terrorista?

Nem vagyok migráns párti, és nem az elvándorlás a megoldás. Otthon kellene élhető körülményeket teremteni nekik. De ez nem rajtunk múlik.

2016. júl. 22. 19:57
 5/12 anonim ***** válasza:
28%

"És a vallást veszik elő,mikor annak semmi köze hozzá... "

De van koze hozza mivel minden muszlim vallasu terrorista Allahot elteti meszarlas kozben.

2016. júl. 22. 20:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Kevered a vallást a vallási fanatizmussal.

2016. júl. 22. 20:58
 7/12 anonim ***** válasza:
44%
6# Nem keverem, a vallasi fanatizmus a vallasbol ered. Akkor ennyi erovel a keresztes hadjaratoknak sincs kozuk a keresztenyseghez... ugyan mar :)
2016. júl. 22. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:
40%

Engem nagyon.

Már üzentem is Brüxelbe, hogy megércség!

2016. júl. 22. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Az zaklat fel, hogy mindent hírt úgy állítanak be, mintha az összes bűncselekményt migránsok követnék el, akik csak azért bűnöznek, mert migránsok. Maréknyi fanatista elmebeteg miatt nem szabad egész nemzeteket megbélyegezni.
2016. júl. 22. 23:26
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen. Ez így van.

Sajnos az emberek keverik a szezont a fazonnal. Ahogy #5 sem érti a különbséget vallás és vallási fanatizmus között. Két teljesen különböző dolog.

2016. júl. 23. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!