Hogy kaphatnám vissza a kutyám?
Talán rossz kategóriába írom a kérdésem, de senki sem tud segiteni, gondoltam talán itt...
Van egy 6 éves kutyám, jelenleg a volt páromnál van.
10 évig voltunk együtt, pár hete szakítottunk, akkor még ugy tűnt békében tudunk elválni.
Megbeszéltük, hogy mivel én kaptam tőle a kutyát ezért marad velem, de ő ha szeretné eljöhet érte néha.
A 6 év alatt nem nagyon foglalkozott vele a játékon kívül.
Én vittem orvoshoz, én vásároltam neki ételt, én vittem mindennap sétálni, mindent én intéztem.
Harmadik hete, hogy elvitte a kutyát és nem akarja visszaadni.
Mikor oda mentem hozzá, kihívta a rendőröket, hogy zaklatom!! és nem akarok elmenni, megmutatta a kutya oltási könyvét (ő vette az ő neve van benne), a rendőrök kérték hogy menjek el.
Másnap visszamentem a kutya már nem volt ott, elvitte az édesanyja vidékre.
Előbb az autómat akarta a kutyáért cserébe, mert neki nincs és eddig is az enyémmel járt (még 3 év hitel van rajta) beleegyeztem.
Majd azt akarta, hogy költözzek vissza, ebbe ezek után nem egyeztem bele.
Most ott tartunk, hogy nem tudom hol a kutya, ő nem mondja meg.
Talán másoknak ez nem okozna nagy problémát, és venne magának egy új kutyát, de én szeretem és szeretném visszakapni.
Mit tehetek, hogy visszakaptam és még nevetségesnek se tunjek?
Sajnos tényleg csak az övé, ha az ő nevén van; a magyar jog nem ismeri a láthatást sem az állatok esetében.
A kocsit pedig vedd vissza, ha kell, rendőri segítséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!