Mennyire használható az Ügyvédbróker oldal?
Akinek van tapasztalata, mondja el, legyen szíves!
Arra gondoltam, hogy talán egyszerűbb ott megvárni, hogy egyáltalán mit javasolnak különböző ügyvédek, mint egymás után külön-külön írni kb. ugyanazoknak.
És így azokat, akik nem is foglalkoznának a helyzettel, nem is zavarom, hanem csak az fog válaszolni, aki úgy gondolja, hogy neki való az eset.
De mi van, ha senki nem válaszol?
Egy látszatra talán egyszerű hagyatéki eset lenne vagy lett volna, de valóban meg ki tudja mivé válhat.
És vannak fontos, kikerülhetetlen feltételek; hogy ne kelljen személyesen odamennem,és hogy az ügyvéd ne legyen személyesen érintett előzetesen -ami elég régre visszanyúlhat-.
És sajnos a pénzkérdés határozza meg, hogy milyen segítség kérését engedhetem meg magamnak. Amit előre nem tudok; lehet, hogy már az információk beszerzése is elég költséges nekem.
Szia!
Bár látom már régebbi a kérdés, most futottam bele és hátha mást is érdekel majd.
Szerintem hasznos az ügyvédbróker, egyrészt azért, amit említettél, hogy olyanok válaszolnak akiket érdekelhet az ügy, másrészt össze tudod hasonlítani több ügyvéd ajánlatát. Mi is pont most kerestünk ügyvédet egy lakásvásárlás miatt budapesten, 5 perc alatt beküldtem az esetet és 1 nap alatt jött 9-10 ügyvédtől ajánlat, amiből már ki tudtuk választani, hogy melyik nekünk a legjobb. Azt nem tudom, hogy mi van ha senki nem válaszol, de mivel országos és sok ügyvéd van a rendszerükben, szerintem erre kicsi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!