Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fater veri a csaladot visszaut...

Fater veri a csaladot visszauthetek?

Figyelt kérdés
16 eves fiu vagyok, es sajnos eleg sokszor elofordult mar csaladon beluli eroszak a csaladomban. Kisebb koromtol kezdve. (Edesapam a bantalmazo). Az lenne a kerdes, hogy ha ram vagy csaladtagjaimra tamad, jogosan visszauthetek vagy barmi fele modon eroszakosan fellephetek ellene? Nem nagyon vagyok otthon a torvenyekben, sokat keresgeltem de szerintem ez jogos onvedelem.

2016. júl. 18. 00:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez volt, szerencsére én olyan kicsi voltam, hogy nem emlékszem a szituációkra, de testvéreim elég idősek voltak, hogy megszenvedjék lelkileg. Anyukádnak kell lépni, lehet, hogy apa nélkül nőttünk fel, de jól döntött édesanyám, amikor elvált, ő is tűrt, de szerencsére kilépett a káoszból, és sikeresen, tisztességesen feltudott nevelni minket, úgy hogy mindannyin dolgozunk, tanulunk és semmivel nem érzem kevesebbnek az életem, hogy nem volt apa. Ha tudtok akár költözzetek el, anyukád menjen el a gyámhatósághoz, és nem kell előtte bejelenteni apádnak, mert az ilyen erőszakos emberek a fenyegetőzésre jobban ugranak és még agresszívabbak lesznek, lépni kell drasztikusan és minél hamarabb. Azzal, hogy adsz neki pár pofont, eléred a célját ugyan olyan leszel te is, de ő nem lesz okosabb, nyugodtabb, józanabb.
2016. júl. 25. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!