Mit tehetünk egy zsarnok főnökkel?
Figyelt kérdés
Nyugdíjba vonult régi főnökünk helyett egy elviselhetetlen, zsarnokot kaptunk. Mindenkibe beleköt semmi sem jó neki. Mit tehetünk? Eltudnánk "távolítani" valahogy jogilag? A dolgozók 90% nem bírja a modorát,a jellemét stb...2010. ápr. 16. 09:24
1/7 anonim válasza:
ő a főnök. max téged tud eltávolítani.
3/7 anonim válasza:
A főnöködnek nincs felettese?Ha van,akkor hozzá kellene fordulnotok panasszal.
4/7 anonim válasza:
Aha, de a főnök főnöke hozta oda/nevezte ki akkor ez egy nagyon rossz ötlet
5/7 anonim válasza:
Megszoksz, vagy megszöksz. Ez a mondás igaz. Sajnos azt a világot éljük,ahol egy főnök minent megtehet, mindent és mindenkit megalázhat következmény nélkül (nálunk is így volt, falakba ütköztem mindenhol-én nem tudtam megszokni, váltottam-de sokkal jobb lett.)
6/7 anonim válasza:
Én azt mondom vedd fel a szellemi kesztyűt. Az ilyen emberek mindig agyafúrtak, de nem zsenik, úgyhogy én kezdeném egy kis darab pálpusztaival a szekrénye mögé, aztán kialakul ha résen vagy és persze élvezed is akkor jó is kisülhet belőle.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Annyival még kiegészíteném, hogy kb 100-an dolgozunk itt és ebből 60 tuti aláírná ha pl arról lenne szó, hogy ezzel el lehet távolítani. És nekem annyiból szerencsém van, hogy nekem nem ő a főnököm, mert másik területen vagyok, de valamennyire engem is érint. Na így esetleg több lehetőségem van?
2010. ápr. 17. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!