Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 3 napon belül bármit vissza...

3 napon belül bármit vissza lehet vinni, még ha semmi baja, akkor is?

Figyelt kérdés
Mert vettem a Tescoban egy társasjátékot 7000 Ft-ért, de sajnos nem tetszik se nekem, se a páromnak. Ha vásárlástól számított 3 napon belül visszaviszem, bármilyen indokkal, vissza kell, hogy adják a pénzt? Vagy ha nem, akkor milyen kiskapu van erre? Jótanácsokat várok. A Tesco ezen nem fog csődbe menni, nekünk viszont 7000 forint számít, inkább vennék ott egy másik társat is.

2016. júl. 17. 18:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Holnap beviszem személyesen. Úgy könnyebben ráállnak a vevőszolgálaton, mintha csak telefonálnék. Köszi a válaszokat!
2016. júl. 17. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Mondd azt , hogy ajándékba vettétek, de már van belőle az ajándékozottnak. Ha nincs felbontva, és megvan a blokkja, simán becserélik másra, illetve levásárolhatod az árát. Én már ruhát is cseréltem vissza Tescóban.
2016. júl. 17. 18:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát sajnos már ki van bontva, ki kellett próbálnunk, hogy tetszik-e.
2016. júl. 17. 18:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Ruhát természetesen cserélnek a Tescoban, pl. mérethiba miatt, ahogy egyéb hibás terméket is, műszaki cikkekre garancia is van, de egy társasjátékot nem fognak kicserélni, sem az árát visszaadni, se semmi.
2016. júl. 17. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Legközelebb meg béreljétek ki inkább a szellemlovastól/gémklubtól.
2016. júl. 17. 20:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Azért ma teszek egy próbát.
2016. júl. 18. 08:27
 17/18 anonim válasza:
Melyik társas az? Habár ha Tescos akkor nem biztos, hogy annyira jó. Javaslom a Gémklubot, meg a Szellemlovast, a klubunk is ilyenekkel játszik
2016. júl. 18. 16:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok rossz reklamot adni, lehet h masnak tetszik. Mindegy is, mert visszaadtak a penzt.
2016. júl. 18. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!