Vissza lehet vinni kicserélni másikra /természetesen ráfizetéssel/ a gps-t?
Vettem páromnak egy Navon gps-t szülinapjàra,körülbelül 3hete,az auchanban.
Nem értek a gpsekhez,bármit ràm sózhattak igazából...az elektronika osztályon lévő kiszolgáló nem volt tájékozott,mondta,van rajta eu térkép+élete végéig adott frissítés. Nemrég próbàltuk csak ki,sajnos egyiksem igaz...az eu térkép még nem is probléma,de a frissítés elég dràga hozzà..
Direkt navont vettem,mindenhol dícsérték,meg ugye jó màrka...ráadásul nem is volt olcsó.
Vissza lehet vinni?kicserélni ráfizetéssel vagy pénzt visszakapni/levàsàrolni? 1x használtuk,nem karcos,tökéletes a csomagolása is..
Esetleg ha nem..torrent oldalról biztonsàgos frissítést letölteni?bármilyen frissítést letölthetek,vagy minden gpshez másfajta kell?
Esküszöm,most nézegetek cuccokat a neten,és még a legszarabb,noname,14ezer ft-oshoz is jàr frissítés. Ez elkeserítő.
Bármilyen tanács nagyon jól jön.
21/L
Először is: az eladónak eladni kell, és nem örömet szerezni neked. Tehát, hogy mit sóznak rád, az kizárólag rajtad múlik.
"bármilyen frissítést letölthetek,vagy minden gpshez másfajta kell?"
A szofvertől függ, a verzió is sokszor lényeges. Több fórumon találhatsz részleteket és anyagokat, ha egy kicsit turkászol.
Nem is azt kértem az eladótól,hogy örömet szerezzen:)azt megteszi más.
Csak tájékoztatást kértem,mint laikus,akinek se jogsija,se kocsija nincs... és nem is szeretnék.
Hisz azért àll ott,azért dolgozik ott..
Bármi tanàcs,segítség jól jön még továbbra is.Köszi!
Auchan esélytelen a cserére.
Média markt ilyen szempontből jó fej, legközelebb oda menj.
Tudod, cipőt a cipőboltból, ne a hentestől.
Én azt látom az Auchan ujságjában, hogy 28e és élettartam frissítéssel 33e.
Melyiket vetted?
Megkell próbálni vissza cserélni, de azt hiszem nem fog menni.
Sajnos ez a tandíj. De egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!