Mire számítsak, illetve tehetek én is feljelentést?
A történet a következő:
Összevesztem a nővéremmel, ezért ő meg akart "viccelni".
Megkérte egy barátját hogy öltözzön be betörőnek és csinálja azt mintha betört volna hozzánk. Volt nála egy játékfegyver is, amiről persze én nem tudtam volna megmondani hogy igazi-e, így arra gondoltam igen.
Tökre halál félelemben voltam, majd előjött a nővérem és még egy barátja hogy ez csak egy prank, nyugodjak le. A másik gyereknél volt egy kamera, amivel egész végig videózott.
Annyira bedühödtem, hogy nekik mentem a 2 csávónak. A kamerát elejtette. Követeli rajtam az árát.
Én nem akarom kifizetni, azt mondta hogy feljelent.
Ha feljelent, mire számítsak, illetve lenne eredménye ha én is teszek feljelentést?
Jól írja az első.
Én simán megmondanám, hogy nem vagyok hajlandó kifizetni a kamerát, és örüljön, hogy ennyivel megúszta. Menjen jelentsen fel, de ne felejtse el közölni, hogy betörtek a házba, fegyverrel hadonásztak, amiről neked fogalmad sem volt, hogy igazi vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!