Nem lehetne a pórnépet (a csöveseket, bűnözőket, sittes arcokat) elkülöníteni, kiutasítani bizonyos településekről?
Tudtam, hogy ez lesz a kifogások, hogy jaj hát nincs ilyen ország így fölösleges a bl bla bla.
Sajnos már túl jól ismerem a tetrót.
Szal jöjjön a kikerülhetetlen:
Hová költöznél:
1.Szendrőlád, ahol a 80% büntetett előéletű.
2.Bódvalenke, ahol lakásnak nem minősíthető putriban lakik a falu 80%.
3.Mályi, ahol magas a foglalkoztatottság, alacsony a bűnözés:)
Mielőtt kezdődne a szokásos, igen, tudok mutatni statisztikát, lejösz, aztán benézünk a falvakba, nem fogja senki tagadni ezeket a tényeket. Sőt, az első falu lakói még büszkék is:)
Már ne is haragudj,kérdező,de rohadtul önző az álláspontod,és átgondolatlan az ötleted. Tudod,vidéken is emberek élnek, dolgoznak,adóznak, és hozzájárulnak a GDP-hez. A vidéknek is megvan a maga baja,régiónként más és más. Vidéken is van bűnözés, vannak rosszakaratú emberek. Anyáméknál pl.évek óta permetezek,de mindig idegen szüretel. Állatot tartani már nem lehet,mert felneveled, aztán lába kél. Köszönöm szépen,a magam részéről nem kérek több bűnöző elemet itt vidéken a nyakamba.
Azért önző a megoldásod,mert Bp-ről kitakarítanád őket,számodra a probléma megoldva,kínlódjon velük más.
Azért nem jó,mert a probléma nem oldódna meg,csak a helyszín lenne más.
22.17
A 3.ba
Es te mibe ugranal szivesebben fejest: egy latrinaba vagy a sajat villa medencejebe? Kb ennyit er a kerdesed.
"Kb ennyit er a kerdesed."
Nem, hiszen csak sikerült megértened, hogy mi a különbség:)
Még ha egy kicsit ellenkeztél is, de ügyes fiú voltál és rájöttél, hogy fölösleges.
11.21
rájöttem, hogy fölösleges a kérdésed. mégis mit tudtunk meg belőle? hogy senki sem szeretne putriban élni? azért a szakdolgozatod ne erre alapozd majd.
Látom nem érted, bár inkább nem akarod.
Így is kellemetlen már neked ez az egész.
De nézzük másképp:
"Nyilvánvaló, hogy aki bruttó 200-300ezret keres és nincs cége sem, az alig járul hozzá a társadalomhoz. Különítsük el akkor azokat, akik havi félmilliónál kevesebbet keresnek."
Belegondoltál már abba, hogy mi lenne, ha ezeket az embereket elkülönítenéd?
Kb összeomlana a gazdaság(persze ehhez kis ész is kellene hogy átlásd mekkora marhaságot írtál).
Ellenben a sitteseid a kutyának nem hiányoznának, ahogy a hajlékonyak se.Már csak a kötekedések miatt se.
16.05
nem nagyon vetted le a lényegét annak amit írtam.
Kérlek ne, ez már nagyon szánalmas.
Érdemi része nincs a hozzászólásaidnak, csak marhaság meg "nem érted".
Értem, épp ezért reagálok rá, csak hát neked nincs mit.
Aztán ahelyett hogy hallgatnál, terelsz, ahogy már az elején is leírtam.
Elég lenne a 2-3 évtizedes "politikai elitet" fellőni a Holdra, Marsra, és megszűnne a probléma magától!
Ki tudnánk gazdálkodni a "jegyeket", és nagyon megérné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!