Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem lehetne a pórnépet (a...

Nem lehetne a pórnépet (a csöveseket, bűnözőket, sittes arcokat) elkülöníteni, kiutasítani bizonyos településekről?

Figyelt kérdés
Gondolok itt BP-re. Rengeteg kötekedő csövessel és cigánnyal találkozni, akik csak zavarják a normál embereket. Semmi hasznuk nincs a társadalom számára, ehelyett bűnöznek, lopnak, agresszívak, a járdára szrnak. Az EÜ-t és a közbiztonságot veszélyeztetik. Én nagyon toleráns voltam ezekkel, de mára egyszerűen elegem lett ebből a rengeteg gyökérből.
2016. júl. 11. 20:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%
És most komolyan kérdem: hová küldenéd őket? Vidékre? Vagy a Holdba?
2016. júl. 11. 20:51
 12/34 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk az űrbeli gettók létesítése nem új gondolat.
2016. júl. 11. 20:54
 13/34 anonim ***** válasza:
46%

"melyik szemellenzős szélsőjobber"

Miért is vagyok szemellenzős szélsőjobber?

Azért mert nem akarok bűnözők, hajléktalanok, kötekedők között lakni?

2016. júl. 11. 21:01
 14/34 A kérdező kommentje:

Nézzük:

Itt élek, dolgozok, adózok, vásárolok stb. Hozzájárulok a magyar GDP növekedéséhez, a költségvetés gyarapodásához. Becsületes vagyok, betartom a szabályokat, senki nem élősködöm, pláne nem kötekedek, nem lejmolok, nem lopok. Nem támadtam meg senki, nem szólogatok be senkinek, ezt a múltban sem tettem.

Igen, én elhiszem, hogy a budai villából, meg a vidéki biztonságos házból egyszerű ezeket a szemeteket védeni, de javaslom ezeknek a nulla tapasztalattal, és nulla atrocitást elszenvedett embereknek, hogy költözzenek be pl. a VIII. kerület sűrűjébe, vagy egy olyan környékre, ahol történnek durva dolgok. Kíváncsi lennék, hogy 1-2 év múlva mi lenne a véleményük. A szoba biztonságából könnyű magyarázni, biztosan én is védeném az ő jogaikat, a Rózsadombi villámból, a szociológia diplomámmal.

Semmi bajom a csövesekkel, van közöttük normális, akik illedelmesen tudnak kérni, akik tudnak viselkedni, de látni kell, hogy a nagy százalékuk rohadtul nem az, és a normális embereket veszélyeztetik.

2016. júl. 11. 21:03
 15/34 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező az előbb még ki akartad telepíteni a csöveseket, most meg hirtelen nincs semmi bajod velük? Ez nekem bonyolult. Egyébként engem támadtak már meg, halálosan is megfenyegettek az utcán, ennek ellenére nem lettem ilyen gyűlölködő vaddisznó. Amúgy nem vagyok pesti, távolról sem.
2016. júl. 11. 21:11
 16/34 anonim ***** válasza:
20%

"ébként engem támadtak már meg, halálosan is megfenyegettek az utcán, ennek ellenére nem lettem ilyen gyűlölködő vaddisznó"

Értem.

Tehát akkor ezek szerint szívesen költöznél fenti elemek közé?

2016. júl. 11. 21:51
 17/34 tetro ***** válasza:
34%
De akkor már miért itt húzzuk meg a határt. Nyilvánvaló, hogy aki bruttó 200-300ezret keres és nincs cége sem, az alig járul hozzá a társadalomhoz. Különítsük el akkor azokat, akik havi félmilliónál kevesebbet keresnek. Ohh wait, akkor már a kérdezőt is el kellene. Nem is tudom most mi legyen...
2016. júl. 11. 22:02
 18/34 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, mindenki, kivétel nélkül, aki sokat keres, tisztességes ember? Akkor ezek szerint szerinted a prostik is tisztességesek?...
2016. júl. 11. 22:07
 19/34 anonim ***** válasza:
39%

Azért a hajléktalan, a bűnöző meg egy minimálbérért dolgozó ember között van különbség tetrókám.

Még ha a te értékrended szerint nincs is és emiatt nem látod.

De azért segítek.

Melyik országba költöznél? Ahol

1.Csupa bűnöző.

2.Csupa hajléktalan.

3.Csupa dolgozó, előbbi halmazba nem tartozó személy él?

2016. júl. 11. 22:08
 20/34 tetro ***** válasza:
60%

22.08

Senkikém, nekem nem ment el a józan eszem igy nem fantáziláok nem létezö országokról.

2016. júl. 11. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!