Elképzelhető-e, hogy a bankok és az adóhivatalok átalakíthatók lakóházzá vagy közösségi házzá vagy helyükön lehet játszótér?
Nem képzelhető el. A bankárok esetleg pénzügyekhez értenek, lakberendezéshez a lakberendezők értenek. A bürokraták se értenek ahhoz, ők a saját területükhöz (aki elég sokféle lehet) értenek legfeljebb.
Nekem egy bankár ne kreatív kerti munkához értsen, ehhez kertészt keresek. Viszont értsen a bankügyekhez, méghozzá az én érdekemben.
Értjük. El akarod tüntetni az összes bankot. Mert azok nagyon-nagyon gonoszak. De tényleg.
Akkor most olvasd el, miért van rájuk mégis szükség:
Ha elolvastad, és még mindig a bankok vesztét akarod, akkor olvasd el még egyszer, hátha másodjára megérted.
Én ismerek olyan bankárokat akik tudnak falat, kerítést festeni, kertészkedni, gyerekekkel játszani.
Nálunk a gyerekotthonban (nem írom ide melyikben) ugyanis ez történt. Önként jöttek, hoztak festéket, meg minden egyebet és felújították az egyik részt. Jövőre csinálják a másik felét.
A monoton munkát végző embereket kellene inkább magas hozzáadott értékű munkákra átképezni.
A közlekedési járműveket önvezetővé tenni.
A bankszektort pedig erősíteni kellene Európaszerte+a szabályzórendszert is.
Mindent át lehet alakítani, de azt ugye tudod, hogy a legtöbb bankfiók NEM a bank ingatlana, csak bérli.
(pl. a Kálvin téri volt bankfiók helyén most használtruha bolt van)
Mi bajod van a banki dolgozókkal?
(A bankárokat átképezni "lélekgyógyítani"?? )
Belegondoltál, mi lenne veled?
Bankkártyával nem tudnál vásárolni, pénzt felvenni.
Pénzed sem lenne, azt is a bank kezeli.
Maradna a cserekereskedelem!?
Két tojásért téged elvisz a busz, a sofőr a tojásért, kolbászért kap benzint...te a munkádért kapsz egy darabot abból amit termelsz.
Tényleg, kérdező, mi a foglalkozásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!