Ez rongálásnak minősülne?
Van a házunk közelében egy játszótér, amiben van egy brutálisan rozsdás kerékpártároló ami borzalmasan nyikorog(és ez az egyik kedvenc játéka a kicsiknek).
Beszéltem az illetékes céggel, de semmit nem csináltak.
Fújtam már bele WD40-et, de semmit nem használt, így arra gondoltam, hogy beszögelem, hogy ne tudják elforgatni a gyerekek.
Ez rongálásnak minősülne? Vagy akármilyen törvényszegésnek?
"de ha a gyerekek szülői közül valaki földugja neked a kalapácsodat fejjel előre,"
mert a ugye a kölkek rendeltetés szerűen használják a kerékpártárolót?
Kérdező, inkább tegyél bejelentést, hogy veszélyeztetik a gyerekeket, mert biztos nincs játékként tanusítva, így az veszélyes lehet rájuk nézve. Ez lenne a hivatalos út.
Egyébként igen, rongálást ráhózhatják, szüleimra is vertek rá hasonlót, amikor a saját bérleményre kitolásból a társbérlők ráraktak második lakatot, és levágták mondva hogy bérlet kifizetve, értékeink meg bent vannak.
"Ha rozsdas, tetanuszveszelyes,nem kisgyerekek megfelelo jateka. Innen indul a feljelentes."
Különben sem lehet az, hogy idegesítse a lakókat, mert a gyerekek ott akarnak focizni. Jól tetted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!