Beadtam a válópert, mire számíthatok? Vannak bizonyítékok, hogy megcsalt a feleségem és nekem támadt, bővebben a kérdésre kattintva.
A megcsalásnak semmilyen jelentősége nincs a magyar jogrendben.
Az, hogy neked támadt, a gyerekelhelyezés szempontjából lényeges lehet a bíróságon. Illetve távoltartást is kérhetsz. Gyerektartást az kap, akié a gyerek felügyeleti joga.
A kizárólag saját tulajdonú ingatlanodból kirakhatod, de nem önhatalmúlag.
Ha házasságban vetted még ha te fizetted is ki, de nem volt házassági szerződés, az biza közös tulajdon !
Igazából a válás senkinek sem jó. Gyerekek is megviselik, titeket is. Béküljetek ki. Bocsáss meg neki, kárpótlásképpen kicsit korbácsold meg egy sex jelmezben és fátylat az egészre, ha mást szeret jöhet az édes 3-as
Én javasolnám, hogy keress fel egy ügyvédet, aki minden kérdésedre készséggel válaszol. Egyszerűen azért, mert egy válópernél jól jön egy jogilag jártas ember szaktudása.
Mi itt leírhatjuk, hogy mi a helyzet, de valójában 90%-a a kommentelőknek nem ismeri a jogi szabályozást és így teljesen téves tájékoztatást is kapsz, ráadásul nem lehetünk ott a tárgyaláson, a nyilatkozatok megírásakor, ami szintén igényel nem kevés jogi ismeretet.
Minden kérdésedre több oldalas válasz van, a rövid válasz: "attól függ"
- Valószínűleg ki kell költöznie a saját tulajdonú házadból
- A gyerek valószínűleg veled marad
- A jövedelmetektől függ, hogy kell-e fizetnie gyerektartást
-Az ítéletig nem zavarhatod el, és ajánlom figyelmedbe a "lakáshasználati jog ellenértéke" régies nevén "lelépési pénz" jogintézményét
Remélem, ennyi is segített, de, ismétlem, ez nem egy pár sorban megválaszolható kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!