Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez ugye vicc? Iskola feljelentett

Ez ugye vicc? Iskola feljelentett

Figyelt kérdés

Feljelentett az iskol mert elvileg 3 evvel ezelott nem adtam le a konyveket, hogy tudom bizonyitani hogy en leadtam?

Nincs rola semmi papirom.....

2016. máj. 26. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi papirod, en megkeresnem a konyveket a konyvtarban es kikaparnam belole a 3 evvel ezelotti pecsetet. Szokott lenni a konyvtari konyvekben tudod egy kis papirka, amit minden be-ki mozgasnal pecsetelnek.

Ezen tul nem tudom mit tudsz csinalni, sorry.

2016. máj. 26. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Biztos van a könyvnek valami azonosítója és ezek szerint biztos el van tárolva valami adatbázisban, hogy melyik azonosítójú könyv kinél volt. Ez alapján ki lehet deríteni.
2016. máj. 26. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem ingyentankönyvekről van szó?
2016. máj. 26. 18:47
 4/12 A kérdező kommentje:
De ingyenes
2016. máj. 26. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az iskola nem készített semmi átadás-átvétel lapot, akkor sehogy. Bár igazából ők sem tudják bizonyítani, hogy nálad vannak a tankönyvek, kivéve mondjuk ha egy házkutatás előkeríti őket.
2016. máj. 26. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Na de várjál!

Ilyenkor nem kell aláírni valamit, hogy kivitted, és visszaadtad?

2016. máj. 26. 18:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Igazabol 3 eve volt es fogalmam sincs hogy mi volt mar, nem emlekszem
2016. máj. 26. 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk átvételnél alá kell írni, visszaadásnál pedig nem, egyszerűen le kell tenni a könyvtárban az erre kijelölt helyre.

Mondjuk az átvétel nevetséges, az első hétben az egész szünetet végig álljuk, hogy végre megkapjuk, a tanárok meg szidnak hogy miért nincsenek még könyvek.

Én pl minden év elején bevállalok egy 20 perces késést, hogy ne írjon be az angoltanárom 3-5 eggyest mert nincs felszerelésem. Vicc az egész.

Bocs a félig offért.

2016. máj. 26. 19:09
 9/12 anonim ***** válasza:

"Igazabol 3 eve volt es fogalmam sincs hogy mi volt mar, nem emlekszem"

Feljelentettek hogy nem vittel vissza konyveket, de nem mondtak meg hogy megis milyen konyveket?

2016. máj. 26. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez kamu !

Iskola ilyet nem tesz. Behívnak és megkérdezik hol a könyved ? Mi történt ? A jogi elévülése a tankönyvek esetén 2 év ha jól tudom, ha az iskola nem tett feljelentést abban az évben az nekik bukta.

2016. máj. 26. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!