Ez ugye vicc? Iskola feljelentett
Feljelentett az iskol mert elvileg 3 evvel ezelott nem adtam le a konyveket, hogy tudom bizonyitani hogy en leadtam?
Nincs rola semmi papirom.....
Ha nincs semmi papirod, en megkeresnem a konyveket a konyvtarban es kikaparnam belole a 3 evvel ezelotti pecsetet. Szokott lenni a konyvtari konyvekben tudod egy kis papirka, amit minden be-ki mozgasnal pecsetelnek.
Ezen tul nem tudom mit tudsz csinalni, sorry.
Na de várjál!
Ilyenkor nem kell aláírni valamit, hogy kivitted, és visszaadtad?
Nálunk átvételnél alá kell írni, visszaadásnál pedig nem, egyszerűen le kell tenni a könyvtárban az erre kijelölt helyre.
Mondjuk az átvétel nevetséges, az első hétben az egész szünetet végig álljuk, hogy végre megkapjuk, a tanárok meg szidnak hogy miért nincsenek még könyvek.
Én pl minden év elején bevállalok egy 20 perces késést, hogy ne írjon be az angoltanárom 3-5 eggyest mert nincs felszerelésem. Vicc az egész.
Bocs a félig offért.
"Igazabol 3 eve volt es fogalmam sincs hogy mi volt mar, nem emlekszem"
Feljelentettek hogy nem vittel vissza konyveket, de nem mondtak meg hogy megis milyen konyveket?
Ez kamu !
Iskola ilyet nem tesz. Behívnak és megkérdezik hol a könyved ? Mi történt ? A jogi elévülése a tankönyvek esetén 2 év ha jól tudom, ha az iskola nem tett feljelentést abban az évben az nekik bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!