Fiatalkori Házasság? Lerágott csont, de fontos.
Adott szituáció: 2015.04.26.-án Jöttünk össze a barátnőmmel. 1-2 hónap után névlegesen hozzánk költözött. Életvitel szerűen tartózkodott nálunk. Az édesanyja 2-3 havonta agresszívan fellépve követelte, hogy költözzön haza. A barátnőm fél tőle ezért megtette minden alkalommal. 11 hónapig lakott nálunk 1-1 hetes megszakításokkal. Kialakult egy napi életritmusunk. Reggel 5 kor kelés ő ment iskolába én reggel 7 kor dolgozni. Amikor mindketten hazaértük ő leült tanulni én pedig elfoglaltam magam. A délután hátralévő részét egymással töltöttük, filmeztünk, sportoltunk stb... Este jött a "kötelező" sorozat majd fürdés alvás. 2 hete az édesanyja tajtékzott. Sikítva hívta fel, hogy (idézem: Takarodj hazafelé, mi a f*****t gondolsz te magadról stb...) Sírva, de hazament. Az elmúlt két hétben elkezdtem intézni a házassági kérelmünket, ügyvéd stb...
Persze mindezt megbeszéltük, és kérte, hogy csináljak valamit mert ezt nem bírja. A tanulmányi eredményei romlanak, pihenni nem tud. Szinte csak házi csicskának van tartva. Szeretjük egymást, bármit megtennék érte, hogy javítsak a helyzetén. Szerintetek a gyámügyi hivatal egy hasonló történetre megadja az engedélyt?
Barátnőm 17 én 22
ui.: Elnézést az összefüggéstelen írásért.
Kérdező.Hasonlóan kezdtem az életem.A különbség annyi hogy anyám halt meg,apám nevelt.Durva,agressziv ember volt mindig.Kaptam nadrágszijjal,kutyapórázzal-mikor mi akadt a kezébe.Mentem suliba lila hurkákkal a hátamon,karomon.
Aztán jött a szerelem.Kedves,figyelmes,a szülei testvérei is szeretettel fogadtak.Ő dolgozott,befejeztem a sulit(náluk laktam de én pont 18 voltam),szereztem 2 diplomát.Született közben 3 gyerekünk.10(!) után váltunk el,mert nem tudta elviselni hogy megállok a magam lábán,hogy nem kell mindenben hozzá fordulnom.Csúnya válás volt.10 évvel később találtam meg az lelkemet.Támogat,meghallgat,figyel ránk,értékel és ha kell elengedi a kezem.De a hátam mögött áll.Vagy elém lép ha arra van szükség.
Az embernek érnie kell egy igazi párkapcsolatra.Semmiképp nem menekülve,más lehetőséget nem látva választania.Támogasd őt.Járja meg a maga útját.Ha az a tiéd is,úgyis kiderül.Lakjon otthon.Ugráltassa az anyja.Nem bántja fizikailag,az ember ettől megerősődik ha áll mellette valaki.Ő-és valahol még te is-gyerekek vagytok,bármilyen okosakat mondasz és bármennyire nem ezt érzitek.Pont ebben a korban változik a legtöbbször a legnagyobbakat egy lány amig NŐ lesz...Felelősségvállalás az is ha otthon marad,te segited ahogy tudod.Vállalja az életét mert még gyerek.Ha most elveszed azzal csak az anyjától "mented meg".És mi lesz később?Ha mást akar,ha többet,vagy ha nálad és a tőled kapottnál kevesebbel is beéri?Érzel magadban elég erőt hogy egy igazi nagykamasz lány legyen a feleséged?Hogy később ha rányilik a szeme a világra,el tudd engedni?Addigra lehetnek anyagi javaitok,azon osztozni úgy,hogy tudod nagyrészt a te érdemed?Érjetek még.Te is.Hidd el jobban jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!