Télen Hévízre megyünk. Hordhatom ott a szovjet usankam?
Hévízen minden második túrista ruszki és csak ez az egy normális sapkám van. Vihetem az útra vagy nem? A ruszkik megszólnak a sapkarózsám miatt?( A sapkarózsa egy vörös csillag sarló-kalapáccsal.)
14éves Lány vagyok
A tiltott önkényuralmi jelképeket nem szabad viselni ma Magyarországon, a sapka többi részét igen.
Az oroszok nem szólnak meg, mert ott még ma is kultusza van a szovjet korszaknak. Moszkvában nemrég megkoszorúzták Sztálin sírját, jó emlékeik vannak a Szovjetunióról és nosztalgiával emlékeznek rá.
Nehéz a felfogásod!
De ha mindenképpen büntetett előéletű akarsz lenni, akkor hajrá, cseszd el a saját életed úgy, ahogy akarod.
Kedves #5 és az előtted lévő #4 kommented!
Nem tudom miért kell ennyire negatívnak lenni, ez csak egy kérdés volt. Ha így álsz hozzá akkor minden bizonnyal a te életed is elcsesződött valahol. Ha ilyen negatív és pesszimista maradtsz tudd hogy nem sokan fognak szeretni.
Kösz, jó életem van, nem velem van a baj, rengetegen szeretnek, nem vagyok pesszimista, ez nem is tudom, honnan jött.
Te nem vagy képes felfogni, hogy ezért simán elvihetnek a rendőrök, s mivel bűncselekmény, nyoma is marad. Nem lesz olcsó mulatság, hisz bírságot és teljes perköltséget is fizetnetek kell.
Szerintem nem bűncselekmény, max. vétség. Az azért nem ugyanaz. Bár egy sapkarózsa miatt nem hiszem, hogy szólna bárki, főleg sarló kalapácsért.....
Hiába ugyanolyan súlyú mint a swastika...
Bár én a kommunizmus áldozatai miatt nem hordanék ilyen dolgokat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!