Milyen következményei lennének, ha azt mondanák, hogy muszlimokat nem fogadnak be?
Befogadják az embereket, de nem a muszlimokat. Ha valaki idejön, akkor fel kell vennie a keresztény vallást.
Persze egy darabig úgyis lennének, akik titokban követik a muzulmán hitet, de 1-2 generáció alatt elvilágiasodnának.
Milye következményei lennének? Emberi jogokba ütközne?
Ahogy az előttem szóló írt. Lenne a határon annyi arab származású, afgán, meg pakisztáni keresztény, hogy csak győzzed számolni.
Mellesleg melyik keresztény vallást kellene felvenniük?
Katolikus, ortodox, jehova tanúi, hit gyüli...vagy valami más?
Az teljesen mindegy. A lényeg, hogy aki nem gyakorolja a vallását ( nem jár el a templomba / a gyülekezetekre ), azt kiutasítanák.
Itt persze nem a kereszténységen van a hangsúly, hanem az iszlámon.
4# ez egy nagyon jó kérdés. Tudom, kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni, de: a magyarok mióta bevándorlók?
Legutóbb kb. 1100 éve "vándoroltunk". Majd 1100 év múlva nekik sem kell templomba járni.
Helyreállna a rend.
Valláskárosultak konyec.
Nem kell bonyolitani. Aki vizummal legalisan jon, az belephet, aki tartozkodasi engedelyt kap, az maradhat.
Mindenki masnak kivul tagasabb. Egyetlen szomszedos orszagban sem zajlik nepirtas/haboru (az ukrajnai polgarhaborut leszamitva), ugyhogy aki ide Horvatorszagbol, Szerbiabol stb "menekul", az biztonsagos orszagbol teszi ezt, ahonnan nincs ra fizikai oka.
Hogy anyagi van az mas kerdes, de az meg nem a mi bajunk.
Ez annyira KDNP-s kérdés és feltevés. Járjon mindenki templomba. Én pl ateista voltam. És rúgnám szét a falat, bomlasztanám a miséket, meg mindent, ha bekényszerítenének egy olyan helyre ahova nem akarok menni. Mert max fél óráig bírnám nyugodtan elviselni a sok maszlagot.. És az meg pláne személyi szabadságban való korlátozás ha bekényszerítenek egy giccses templomba ahol a parókián r-cskázó papnak kellene meggyónnom az összes bűnöm. Magyarként rettenetesen ingerelne ez. A bevándorló is ember. Ezt figyelembe kell venni és nem ilyenekről gondolkodni, ami hót baromság.
De jaj, most van a szentmise vége - most én akkor lebuktam hogy nem vagyok ott? ...Még jó hogy nem vagyok migráns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!