Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyedülálló szülőt nem zárhatn...

Egyedülálló szülőt nem zárhatnak el?

Figyelt kérdés
Van egy 20 ezer forintos szabálysértésem csendháborításért.Ha nem fizetem ki és nem dolgozom le,akkor àtváltozhat elzárássá,viszont tegnap olvastam,hogy egyedülálló szülőt nem zárhatnak el ilyen miatt.Ez igaz lenne? Én három 14 év alatti gyereket nevelek egyedül.
2016. ápr. 26. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szabálysértési elzárással nem vagy büntethető, de ez nem jelenti, hogy megúszod. Ebben az esetben adók módjára behajtják a bírságot.
2016. ápr. 26. 07:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Az mit jelent hogy adók módjára?És kinek hogyan kell igazolnom hogy tényleg egyedülálló szülő vagyok?
2016. ápr. 26. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Azt jelenti, hogy bevasalják rajtad kamatostól.Életed végéig nemleszel egyedülálló szülő, mert ahhoz rengeteget kéne kefélned.Amint a kölök betölti a 18 at úgy bevarrnak mint a szél, csak akkor már kamatos kamattal fognak számolni, húsz milliót a húsz ezer helyett.
2016. ápr. 26. 09:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez magába nem kamatozik.és mire a gyerek 18 lesz addigra elévül
2016. ápr. 26. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Levonják a fizetésed egyharmadát amíg abból ki nem jön. Persze nem húszezret hanem legalább százat, mivel ráterhelnek mindenféle ügyvédi meg végrehajtói költségeket is. Jobban járnál ha kifizetnéd most.
2016. ápr. 26. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy, kérdező? Csak kíváncsiságból.
2016. máj. 7. 02:10
 7/7 A kérdező kommentje:
2016. aug. 2. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!