Magyarországon tényleg nem lehet semmiféle lőegyvert tartani önvédlmi célra? És ha igen, miért? (többi lent)
Figyelt kérdés
Itt most elsősorban nem különböző katonai fegyverekre célzok,mint például ak47,f1,m16.Hanem teszem azt sörétes puska vagy pisztoly(desert eagle,mac).Miért hozzák a embert olyan helyzetbe,hogyha fegyveresek betörnek a házába,akkor védtelen(max gáz spray,vagy kés),mire kiérnek a rendőrök,addigra meghalnak,ha elég elvetemült a támadó.Miért nem ruházzák fel az embereket a védekezés jogával,mint pl:Amerikában?2016. ápr. 22. 01:15
11/13 anonim válasza:
Én is sok hülyeséget hallottam az amerikaiakról, érdekes módon akik kimennek és utána a tapasztalataikról mesélnek ezeket nem támasztják alá.
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti:Azért ez bizonyítja hogy ki az ember és ki nem,ha előveszem,ráfogom,erre ő eldobja a nála lévő fegyvert és lehasal,akkor miért lőjem meg?Nyilván ha lőfegyver van nála akkor az más.
2016. ápr. 22. 17:42
13/13 MZ.per.X válasza:
"Meg tudnam hosszan folytatni a listat, ha megeroltetnem az emlekezetem, de hirtelen ennyi ugrik be."
Az a baj, hogy ami beugrott, az is olyan szintű, mintha a Mónika show alapján ítélnéd meg a magyart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!