Adott egy nő meg egy férfi a férfi a 4. hónapban elhagyta a nőt, most a gyermek 3 éves lett a férfi azzal fenyegetőzik h elveszi a nőtől a gyereket jogi úton, ilyet megtehet?
#10-ból
*nincs meg = nem teheti meg
(időközi átfogalmazás)
Házasok voltak? Ha nem, volt-e apasági nyilatkozat?
Jelen helyzetben csak úgy nem lehet a gyereket elhurcibálni. Hivatalos úton, bíróságon lehet kérni a gyerekelhelyezés megváltoztatását.Aztán a bíró dönteni fog mindkét fél meghallgatása után, jogos-e a kérelem, vagy sem.
Az esetek többségében a gyereket az anyának ítélik.
Hacsak nem tudsz neki normális feltételeket biztosítani (lakás, kaja). Szerintem nincs miért aggódni.
"elveszi a nőtől a gyereket jogi úton"
Mire alapozza ezt? Mire hivatkozik?
Rossz életkörülmény, gyermek veszélyeztetés vagy mi?
"6,7
A Kérdés kifejtésére elhagyott az olvasási készségetek?"
az "időnként látogatta" hol egyenlő azzal, hogy részt vett a nevelésében, te szerencsétlen? az, hogy nálad ennyiben merült ki a szülői gondoskodás, nem jelenti, hogy másnál is.
Mert azzal egyenlő, hogy eddig soha sem volt ott ? Kerekítettél?
Amúgy nem mondtam, hogy minden jó volt, nem tudom hol olvastad.
A nem volt ott az nem foglalja magában a valahányszor (ennek a pontos számát nem tudjuk) ott volt eshetőséget, azaz annak ellenére, hogy kérdező által előre tisztázott a tény(hogy többször meglátogatta), szimplán hibás állításból indultatok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!