Önvédelmi, és álattartási törvény, hol az igazság?
Ha megnyerik a pert tökönszúrom magam...
A boros gazda esetét is felkapta ideig-óráig a sajtó, mégis elítélték, mikor még a hülye is látja hogy nem az ő hibája volt, hogy meghalt az a drogos tolvaj hülyegyerek.
A konyhakertje köré áramot vezető bácsi ügyét is és másodfokon enyhítették is megrovásra az ítéletét, a borosgazdáét is fogják szerintem.
Egyébként ha volt tábla ,hogy vigyázz a kutya harap és zárt elkerített részen volt nem lehet probléma fellebbezni kell, akár Strassbourgig is elmenni.
"mert a törvény szerint a nagytestü kutyákat magánházaknál kennelben kell tartani, nempedig az udvaron szabadon"
Hát ebben azért vannak kétségeim. Melyik ez a jogszabály?
2015 augusztusa óta lett ítélet? Ez is furcsán gyors dolog. Mindenképpen fellebbezni kell az ügyben, mert ha tényleg így történt, akkor valaki csúnyán hibázott.
# 15: A boros tag ölni akart és ölt is. Ölni tilos, így joggal büntették meg. Ne csinálj belőle hőst, mert ha a tolvaj eladja egy vendéglősnek a feljavított bort és te vagy én kapjuk meg ebéd mellé, akkor máshogy gondolnád te is, ha még élnél egyáltalán...
Keress egy normális ügyvédet.
Az állatvédelmi törvényben így ebben formában nincs benne, hogy kennelben kell tartani a nagytestű kutyát.
Sok minden benne foglaltatik, de ez így konkrétan nem.
Lánc helyett van lehetőségként megszabva, hogy amennyiben időlegesen kennelben van elhelyezve (pl. éjszakára bezárod) annak mekkora alapterületűnek kell lennie a kutyák méretétől függően. De nincs kikötve, hogy csakis ott lehet tartani nagy testű kutyát, nem is értem honnan szedte ezt a bíró.
Le is vágná az ékszíjat a kutyásoknál meg az állatvédő szervezeteknél is egy ilyen felvetés is nemhogy egy konkrét törvényi rendelkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!