Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy ha valaki lop azt kivétel nélkül megállítják?

Figyelt kérdés
például ha nincs pénze gyógyszerre és beteg a lány/fia és ha megállítják azzal kinyírják szegényt amikor ha hagyják akkor csak éppen bosszankodik 1 kicsit azt kész az "áldozat".

2014. nov. 8. 20:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyi erővel veszek 20 kiló kokaint és ne állítson meg a rendőr mert a haverom függő és ha nem adok neki bele is halhat.....
2014. nov. 8. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
És mi van akkor, hogy ha akitől pénzt lopott, annak pont gyógyszerre kellett volna...?
2014. nov. 8. 20:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Talan az aldozatnak is kell az a penz. Azt meg ne te dontsd el, hogy neki jar-e vagy sem, azert a penzert o dolgozott meg. Gondolom te sem szeretned, ha elvennek a kajadat, a szamitogepedet, telefonodat, mert masnak sokkal kevesebbje van.
2014. nov. 8. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Es azt ranezesre hogy dontod el, hogy a tolvajnak a gyereke gyogyszerere kell vagy csak menobb telefon kell neki? Vagy hagyjanak minden tolvajt futni? Akkor mindenki lopna inkabb..
2014. nov. 8. 20:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy nagyon jól teszik!
2014. nov. 8. 20:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Igaz hogy sok tolvaj csak menőbb telót akar meg lehet hogy az áldozatnak is ugyanolyan szegény de nem hiszem hogy nincs megoldás rá hogy megkapja a gyógyszert vagy a kenyeret.Naponta tonnaszámra tönkremegy meg a pultokon/otthon. Sztetek nincs megoldás?
2014. nov. 8. 20:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem gyógyszert meg kenyeret lopnak (gyógyszertárból max. kábítószert), hanem telefont, pénzt, piát, stb.

Lehet, hogy nem eszem meg az ételt, de akkor se helyes ha valaki ellopja tőlem! Kérjen, adok, segítek.

Vannak segélyszervezetek, lehet adakozni, sok helyen van használtruha gyűjtő konténer (remélem, tényleg a rászorulóknak jut el).

Szerinted aki engem vagy téged meglop, az majd a gyerekének vesz belöle gyógyszert?!

2014. nov. 8. 22:50
 8/13 anonim ***** válasza:

A megoldás akkor sem az, hogy mástól veszi el valaki. Ahogy előttem is írták, vannak segélyszervezetek, azt kell megoldani, hogy ne legyen olyan, hogy beteg gyereknek nincs gyógyszere.

Nálam mondjuk ez a kérdés kihúzta a gyufát, mert nem az merült fel benned, hogy hogyan legyen megoldva a nehéz helyzetű rászorulók ellátása élelemmel, gyógyszerrel és ruhával, hanem hogy hagyjuk futni a tolvajokat, mert HÁTHA gyógyszerre kell...

Az sem igaz, hogy "kicsit kész" az áldozat Egy telefon pótlása nemcsak pénz, a rajta lévő adatokkal, elérhetőségekkel, az ő elérhetőségével mert mindenkinek ez a szám van megadva - pótlás meg sok utánajárással jár. Ha valakitől pénztárcát lopnak, akkor gyakran ott tartja az igazolványokat, azokat pótolni munkából hiányzás, sok pénz, szintén nagy bosszúság.

Nekem ezért felháborító a kérdésed, nem szoktam rosszat kívánni másoknak de most kivételt teszek, csak hogy megtudd, milyen ha valakinek viszik a cuccát a fent említett kellemetlenségekkel, és te persze csak mosolyogj miközben új iratokat csináltatsz, hogy semmi gond, szegényke biztos gyógyszert vett a gyerekének. Hát persze!

2014. nov. 9. 01:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Akinek gyógyszerre vagy ételre kell, az nem lopni fogja!

Ismertem egy hajléktalant még az egyetemi időkből, neki kajával fizettünk a Flaszterért, örült neki. A legtöbb, aki azzal koldul, hogy "jaj, nincs mit ennie", az dühösen visszadobná a kaját. Hidd el, tapasztaltam.

2014. nov. 9. 08:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotok.Igaz egy kicsit talán félreérthetően tettem fel a kérdést.A legtöbb válasz igazságos.
2014. nov. 9. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!