Most tudtam meg, hogy a nagymamámmal 75-ben kása helyett gipszet itattak egy gyomorvizsgálat során, ezért halt meg. Szerintetek perelhető?
Annyira megdöbbentő, utána miután rosszul lett, felnyitották, aztán látták, hogy a gipsz már nagyon megkötött, így nem tudtak mit tenni. Élt utána pár napot.
Szerintetek az orvosi leleteket vhol kiadják?
Komolyra fordítva a szót: Az emésztőrendszeri vizsgálatoknál szoktak báriumot tartalmazó vegyületeket "kásába" keverni kontrasztanyagként, hogy a röntgen sugarakkal látható legyen az emésztőrendszer felépítése.
De nem tudom ezt, hogy a fenébe keverték össze gipsszel. Ráadásul ebből nem is kellene olyan sokat megenni...
Nem értem a kötekedőket. Ez így történt, ahogy le van írva. A rokonaim kedves emberek, nem értem ezt az ellenségeskedést!
Természetesen egyenlőre még nem tettem semmit, muszáj voltunk picit lenyugodni és jobban utána járni a dolgoknak, mielött bármit is teszünk.
Ez egy orvosi műhiba, igen, elévült valószínűleg, de emiatt se engem támadjatok. A helyemben akárki fel lenne háborodva, ha az ő feleségével/férjével /anyukájával stb. történik ez.
Engem is felháborítana, de 40 év után mi értelme előásni az ügyet? Ha most történne rokonommal, azon lennék, hogy megbüntessék a felelőst, de 40 év után már valszeg nyugdíjban van, nem árthat többé senkinek. Persze egy bocsánatkérést kinyöghetne, ha egyáltalán él még és emlékszik az esetre.
Pénzbüntetést nem akarnék, mert nem a felelőssel, hanem a kórházzal fizettetnék ki, vagyis végső soron az adófizetőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!