Találtam egy pénztárcát, benne 8000 forinttal, elpostáztam a tulajdonosának (pénzzel együtt), de fel akarnak jelenteni, mit csináljak?
Ez hihetetlen... Amikor én a buszon hagytam a pénztárcámat, csalódott voltam az emberbe vetett hitemben, hogy ha a pénzt ki is veszik belőle, legalább arra gondolnának, hogy a papírokat visszajuttassák, mert ez a legnagyobb fejfájás ilyenkor. Magamból kiindulva, ha a szüleim találtak volna pénztárcát, biztos, hogy eljuttatják a tulajdonosához. Benne volt a nevem, a lakcímem, még a telefonszámom is. Megtehette volna. De akkor nem cigányokról beszélnénk. Egy fél óráig volt a buszon felejtve, nem ment tovább, végállomás volt. Meg egy ricsajkodó cigány társaság.
Így történt.
Te visszaadtad neki, pénzel együtt. És ahelyett, hogy összetenné a kezét, hogy te találtad meg, nem valaki, aki a pénzt kiveszi, a tárcát kidobja a kukába, inkább trükközik...
Mondd meg nekik, hogy rendben, sőt kérd, hogy pereljenek be. Akkor majd fizethetik a kártérítést amiért meghurcoltak téged.
A rendőrök szerintem jól körberöhögnék őket.
Milyen emberek vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!