Tartozom a T-mobile-nak 160ezerrel. Ők 331ezret követelnek. Jogos ez? Felkerülhetek a KHR-rendszerébe ez miatt? Ha igen mennyi időn belül?
Van 3 telefon-előfizetésem és egy internet-előfizetésem valamint egy laptop részletfizetésem a T-mobile-nál. Ebből csak az internet, és egy telefon-előfizetés hűségnyilatkozatos. Sajnos 3 csekket nem tudtam befizetni, mivel elküldtek a munkahelyemről, és ugye egybe jön az összes számla. De a laptop részlete külön jön, amit fizettem, mivel csak 4000 ft-ról van szó. Az össz. tartozásom 160ezer Ft. Erre jött egy levél, hogy fizessek be 331ezer Ft-ot. Hogy lett ennyi? Most ha minden igaz lesz annyi pénzem, hogy a tartozást befizessem. (160ezret) De a többit nem szeretném, mert nem tartom reálisnak. Kérdésem az lenne, hogy követelhet ennyit??? Ha csak az adott tartozást fizetem be, és elfaxolom a bizonylatot, akkor piszkálhatnak? Még nem adták át magán behajtó cégnek, a T-mobile-tól jött a levél. Mikortól kerülhetek fel a KHR-rendszerébe?
A válaszokat előre is köszönöm.
Krisztina
Köszönöm a válaszokat, most már azért nyugodtabb vagyok,
végülis ha kifizetem bajom nem eshet.
KHR-re akkor kerülhet valaki ha a tartozása 90 napnál régebbi és meghaladja a minimálbér összegét.
Egyébként még mielött felraknának,küldenek egy levelet,hogy amennyiben nem rendezed a tartozásodat 30 napon belül,akkor fel fognak rakni.
Helló!
Nekem az lenne a problémám hogy ki vettem egy samsung s5230at és úgy vettem ki hogy bnőm mondta hogy ő fizeti mert én nem tudom mondtam neki is aztán pár hónapig fizette is amig 990jött ki de aztán ahogy ki küldték a 2980(kártylebeszeélhetőség)+ a 990(telefon) azután ő se tudta fizetni, és ki küldtek egy levelet hogy fizessek ki 69.828ftot, de úgye a levélbe az van írva hogy Budapest, 2010.08.25 és a fizetési határidő 2010.09.02 és úgy alapból 2010.08.03án kaptam meg a levelet, hogy lehetne elkerülni a fizetést vagy ha nem fizetem akkor mit csinálnak???Köszönöm előre is a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!