Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha belépek a tvi utaztatási...

Ha belépek a tvi utaztatási rendszerébe. Mi bajom származhat belőle?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm 2 hónapon belül kikapta a 2 milliót a rendszerből.

Ha belépek én is, és tényleg én is megkapom a 2misit akkor abból mi származhat belőle nekem? Persze ha ténylegesen kiderül, h pilóta játék az egész?

Mien buktató vannak ezeknek?

Félek én az ilyen dolgoktól. Légyszi komolyan válaszoljatok. köszi

2010. dec. 26. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Pilótajáték. Vagy csalás, ahogy tetszik. Az ismerősöd meg egy féreg, vagy ostoba. Úgy kapott 2milliót, hogy kb 200 szerencsétlen befizetett fejenként 50ezret. Ez a cégnek 10millás bevétel, ebből kifizette az ismerősöd 2millióját. A fizető 200fő nagy része meg vakarja a fejét, hogy hogy lehetett ekkora balek. Úgyhogy vagy te is balek leszel, vagy kihasználod másik 200 szerencsétlen balekségét...

Ha megkapod a 2 milliódat, akkor azon kívül, hogy a sok alattad lévő vesztes emlegeti anyukádat, bajod nem lesz belőle.

2010. dec. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!