A tanárverő diákokat miért nem zárják pár hétre javítóintézetbe?
Az a szomorú, hogy a szülők sem látják be, hogy jobban kellene fogni a gyerekeket, mert ez a folyamat nagyon tragikus véget fog érni! Nincs rend, nincs fegyelem, nincsenek szabályok - milyen világ ez?! A szülők hibásak ebben leginkább!!
Én örülök, hogy nem most vagyok tizenéves, mert ez, ami most megy, siralmas....
Ismerősöm tanár, és a múltkor megkért egy diákot az órán, hogy ne mobiltelefonozzon. Válasz: "Ne pofázzon maga nekem, több a heti zsebpénzem, mint magának a havi fizetése!"
... ezek után mi jön még...?
igazából nem tudom mire lenne jó állami költségre nyaraltatni őket néhány hétig...
inkább hozzuk vissza a nádpálcát, gyorsabb egyszerűbb, szerintem hatásosabb is.
nem, ez nem irónia volt.
Igen, ugyanez a véleményem, mint az előttem szólónak, pedig nem vagyok tanár.
Úgy tűnik, mintha a szülők és a tanárok valamiféle oktalan háborút vívnának egymással, pedig az igazi cél az volna, hogy a gyerek otthon is, és az iskolában is jó nevelést kapjon. A szülők azonban nem szívesen ismerik be, hogy az ő csemetéjük rossz magatartással rendelkezik, vagy nem készül az órára - inkább rohannak veszekedni az iskolába...
Pedig ehhez is "energia" kell, amit akkor már jobb volna gyermekünk javára fordítani!
Talán vagyunk még egy páran, akik mosolyogva emlékszünk a "régi szép időkre", amikor egy-egy rosszabb jegy beírása után napokig dugdostuk az ellenőrző könyvünket, mert szüleink bizony igencsak megmosták a fejünket, ha kiderült, hogy rosszul tanulunk vagy rosszul viselkedünk az iskolában:)) Nem ám a tanárainkkal veszekedtek, hanem megköszönték neki, hogy Embert nevel a gyerekükből...!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!