Járhat büntetés plakát firkálásért?
A matricázás (street-art) nem illegális, tehát a plakátokat is összefirkálhatom?
Amúgy egy gyönyörű szép politikust szeretnék megszépíteni, hadd ne mondjam kit.
Szóval hogyha netán észreveszik hogy firkálom a plakátot akkor azért bünti jár?
Mivel másnak a drága pénzen elkészített tulajdonát firkálod-elcsúfítod, igenis büntetendő. Rongálásnak hívják. Pont annyira rongálás, mintha a ház falát firkálnád össze. Ha az enyémre firkálnál és rajtakapnálak, abban biztos lehetsz, hogy többet nem firkálnál, mert a rendőrség kiérkeztéig a kicsi szorgos ujjacskáidat egytől-egyig eltördelném több helyen is, úgy, hogy életedben max csak markolni lennél képes a továbbiakban.
Ha nagyon kreatív akarsz lenni, tölts le plakátsablonokat (vagy készíts fejből), Photoshopolj össze gúnyplakátokat, és tedd közzé a neten. Azt lehet.
Ugyan már... nem összefirkálni kell, letépni, azzal kevesebb a gond.
Annak, aki a sok pénzt emlegette: és az nem gáz, hogy ilyenkor kiadnak több milliót a nagy semmire, máskor meg folyton azt nyomják, hogy mennyire el van adósodva az ország? Szerintem elgondolkoztató...
"csak markolni lennél képes a továbbiakban. "
Markolni, de tudod mit :D
Miért vagytok ennyire felháborodva? Nektek tetszik hogy mindenhol egy politikus kedves aranyos vigyora néz rátok? Mellesleg nagyon tudom őket sajnálni a pénz miatt.
Az nem baj, hogy egyes párt is a mi drága pénzünkön elkészített tulajdonunkat elcsúfította... az nem. Gondolok itt az egész országra.
Ha eltördelnéd az ujjaimat, utána a te gerinced is törne pár helyen, abban biztos vagyok.
Mellesleg meg nem kértem véleményt meg kommentet, dehát nehéz az élet így a választások előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!