Feltörtem egy weboldalt, és fenyegetnek? Többi lent!
Nos unalmamba próbálkoztam feltörésekkel , és egy oldalon sikerült is !
Kicseréltem 3 képet hogy találtam egy biztonsági rést, megadtam egy frissen regisztrált emailt hogy itt keressenek és ingyen kijavítom csak hogy tudjanak róla, de én hülye nem használtam semmi féle IP cím eltorzítót.
És az emailemre kaptam tőlük egy eamilt hogy fel jelentettek, indokot nem mondtak ! Most mi lesz ?
Tehát ha én elrabolok egy gyereket, elviszem játszótérre, meg kajálni, utána visszaviszem az anyjának, az nem bűncselekmény?
Szerinted ha helyreállítható amit elkövettél akkor az nem is számít, mert nem maradandó?
Bocs, de a törvény szerint (szerencsére) nem így van.
De nem állítható helyre. Nagyon nagy erkölcsi kárt tud okozni egy ilyen incidens. Ha elmennek az ügyfelek, mert elvesztették a bizalmukat a cégben, akkor hiába teszi vissza a kolléga azt a pár képet és hiába foltozzák be a sérülékenységet, amit ez a script kiddie unalmában talált, akkor is nagy veszteséget szenvedhet a cég, ami nem vethető össze a visszaállítás fél órás vagy órás költségével.
Mert azért az nincs meg két gombnyomásból azért. Ellenőrizni kell, hogy mi mást változtatott meg, meg ki kell bányászni a logokból, hogy ki volt. A feljelentéshez is meg azért is, hogy kiderüljön, hogy még mit csinált és hogy hogyan tudta megtenni.
De ritka módon rühellem az ilyen kis péniszfüggelékeket.
"unalmamba próbálkoztam feltörésekkel , és egy oldalon sikerült is"
Ezt saját gépen illik csinálni, te záróizom-szökevény! Jelen esetben nem vagy semmivel sem különb, mint az a szefós, aki a múltkor a főúton az összes kirakatot megrugdosta, aztán amikor a fakabátok elkapták, azzal védekezett, hogy egy sem tört be, a riasztókat meg ki lehet kapcsolni.
Még hogy fenyegetnek! Tényt közölnek, remélem, rádverik a teljes büntit, de sajnos anyádék szopnak emiatt is, mert a jelek szerint messze alatta vagy a büntethetőségi korhatárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!