Nemezeti Közszolgálati Egyetemről kirúghatnak egy hallgatót, ha pedofília vádjával illetik?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömről kiderült, hogy pedofil. 13 éves lánnyal van együtt. Mivel 14 éves kor alatt illegális bármilyen féle szexuális kapcsolatot létesítenie nagykorúval, ezért, ha ő facebook beszélgetésben megírta, hogy kavar a lánnyal, és én jelentem ezt az egyetem felé, kirughatják?#egyetem #férfi #kislány #Facebook #perverzió #felnőtt #tapizás #pedofília #közszolgálat #bizonyíték
2016. márc. 18. 00:43
41/44 anonim válasza:
A BTK nem tesz különbséget 13 évesnél sem. 11 évesnek kinéző 13 évesnél ugyanaz a bűncselekmény történt, mint a 18 évesnek kinéző 12 évesnél. A BTK szemszögéből már mindkét ember pedofil, nem nézi a lány kinézetét. Nem szoktak ilyen vizsgálatokat elrendelni, hogy a lány kinézete mennyire gyerekes és mennyire igazolja a tettes pedofilságát.
42/44 anonim válasza:
Én férfiként már egy szép nő fejének megsimogatásától is begerjedek.
Ha egy 13 szép lánynak simogatnám meg a fejét és begerjednék, akkor az is szexuális cselekmény lenne?
43/44 anonim válasza:
Kamu kérdés, a fogyatékos kérdező kötekszik itt minden éjszaka, vagy a többi regisztrációja.
44/44 anonim válasza:
"A BTK nem tesz különbséget 13 évesnél sem. 11 évesnek kinéző 13 évesnél ugyanaz a bűncselekmény történt, mint a 18 évesnek kinéző 12 évesnél. A BTK szemszögéből már mindkét ember pedofil, nem nézi a lány kinézetét. Nem szoktak ilyen vizsgálatokat elrendelni,"
Ilyen vizsgálatokat nem szoktak elrendelni, de a bíró ezt mint tényt figyelembe veszi. Ha a terhelt azzal védekezik, hogy többnek nézett ki a sértett a koránál, esetleg olyan közegben ismerte meg a sértettet, akkor ha ez áll, akár fel is menthetik. Történt már ilyen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!