Nemezeti Közszolgálati Egyetemről kirúghatnak egy hallgatót, ha pedofília vádjával illetik?
1. A kérdező írja, hogya lány 12 évesnek néz ki.
2. Nekem ne posztoj semmit, én nem vagyok beteg.
3. Érdekes, hogy én soha nem néztem 13 éves lányokat 17-nek, de lehet, hogy nem is velem van a baj, hanem inkább veled.
A pedofília önmagában nem büntetendő. Lehet, hogy betegség, lehet, hogy csak fejlődésben elmaradottak az ilyenek, netán kisebbségi komplexusuk van, nem tudom.
De aki ilyen, az legalább türtőztesse magát és akkor nem fog sem gyereklányokat megrontani, sem ülni ilyesmiért.
Azok a lányok, még ha küllemre erotikusnak is találtatnak egyesek szemében, érzelmileg, biológiailag még nem érettek sem szexuális, sem mélyebb értelemben vett baráti kapcsolatra.
Békén kell hagyni őket.
szerintem ezért nem csinálhatsz semmit, hogy megfogta a fenekét meg beszélget vele facebookon, főleg ha a lány is akarja még zaklatásnak sem minősül... ha egyetemre jár nem hülye a srác, meg fogja várni, hogy a lány 14 legyen, jobb ha ebbe beletörődsz
ahogy előttem is írták, többre mész azzal, ha a lány szüleinek köpsz
Megnézném.
Amit a kérdésedben írsz (szexuális kapcsolat létesítése), azt az eddig olvasottak alapján nem merítették ki. Az még nem szexuális kapcsolat, hogy megsimogatta a fenekét.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!