Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nemezeti Közszolgálati Egyetem...

Nemezeti Közszolgálati Egyetemről kirúghatnak egy hallgatót, ha pedofília vádjával illetik?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömről kiderült, hogy pedofil. 13 éves lánnyal van együtt. Mivel 14 éves kor alatt illegális bármilyen féle szexuális kapcsolatot létesítenie nagykorúval, ezért, ha ő facebook beszélgetésben megírta, hogy kavar a lánnyal, és én jelentem ezt az egyetem felé, kirughatják?

2016. márc. 18. 00:43
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
75%

1. A kérdező írja, hogya lány 12 évesnek néz ki.

2. Nekem ne posztoj semmit, én nem vagyok beteg.

3. Érdekes, hogy én soha nem néztem 13 éves lányokat 17-nek, de lehet, hogy nem is velem van a baj, hanem inkább veled.

A pedofília önmagában nem büntetendő. Lehet, hogy betegség, lehet, hogy csak fejlődésben elmaradottak az ilyenek, netán kisebbségi komplexusuk van, nem tudom.

De aki ilyen, az legalább türtőztesse magát és akkor nem fog sem gyereklányokat megrontani, sem ülni ilyesmiért.

Azok a lányok, még ha küllemre erotikusnak is találtatnak egyesek szemében, érzelmileg, biológiailag még nem érettek sem szexuális, sem mélyebb értelemben vett baráti kapcsolatra.

Békén kell hagyni őket.

2016. márc. 18. 13:44
 22/44 A kérdező kommentje:
A lány leírta nekem, hogy a csávó letapizta, konkrétan a fenekét. Próbálok kellő bizonyítékot szerezni, de még csak ennyit sikerült.
2016. márc. 20. 00:33
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Neked ez miért jó?
2016. márc. 20. 09:03
 24/44 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező. Leírom megint ahogy pár kérdésnél már megtettem: A pedofilok nemileg éretlen gyerekekhez vonzódnak, és nem a korkülönbség számít. Ettől függetlenül nem tarom helyesnek amit az ismerősöd csinál. egyetemista létére egy általános iskolással kavarni? Ismered a lány szüleit? Mert ez az ügy inkább rájuk tartozik mint a rendőrségre. A kislányra is gondolj mikor feljelentésen gondolkodsz: Tudod minek teszed ki? Persze megértem az aggodalmad. Kért a lány segítséget? Jelezte bármi módon hogy ellenére van az ismerősöd közeledése? Ha nem, akkor a szüleire tartozik az eset. (ugyanis akármennyire érzi magát nagylánynak, egy 13-14 évesnek nem kellene felnőtt pasival kezdeni) Csak akkor menj a rendőrségre ha ő nem akarja ezt a közeledést,ha erőszakoskodott vele a pasas. És ezt úgy írom, hogy én maga is pedofil áldozata voltam kilenc éves fejjel.
2016. márc. 20. 09:26
 25/44 anonim ***** válasza:

24:

+1

2016. márc. 20. 09:42
 26/44 anonim ***** válasza:
Az NKE melyik karára jár? Nem csak rendőrökmeg katonák vannak ott.
2016. márc. 20. 19:38
 27/44 anonim ***** válasza:
58%

szerintem ezért nem csinálhatsz semmit, hogy megfogta a fenekét meg beszélget vele facebookon, főleg ha a lány is akarja még zaklatásnak sem minősül... ha egyetemre jár nem hülye a srác, meg fogja várni, hogy a lány 14 legyen, jobb ha ebbe beletörődsz

ahogy előttem is írták, többre mész azzal, ha a lány szüleinek köpsz

2016. márc. 20. 19:42
 28/44 A kérdező kommentje:
Mivel ennyien írjátok, hogy vannak érettebb lányok ebben a korosztályban, aki akarja küldök képet a kislányról, hogy megértsétek miért vagyok kiakadva...
2016. márc. 20. 23:41
 29/44 anonim ***** válasza:
ok
2016. márc. 20. 23:51
 30/44 anonim ***** válasza:

Megnézném.

Amit a kérdésedben írsz (szexuális kapcsolat létesítése), azt az eddig olvasottak alapján nem merítették ki. Az még nem szexuális kapcsolat, hogy megsimogatta a fenekét.

2016. márc. 21. 00:37
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!