Közfoglalkoztatás pályázati anyaga titkos vagy közfoglalkoztatottként megismerhetem a programot amit írtak és amiben dolgozok?
Milyen "programot" akarsz megismerni? Egy kérelem a közfoglalkoztatás, amely tulajdonképpen számadatokat és nyilatkozatokat tartalmaz.
Persze a munkakör és a munkakörben ellátott feladatok is meg van nevezve benne, de ez a szerződésedből is kiderül.
Vagy mit szeretnél megismerni?
A településünkön 4 program indult én a bio és megújuló energiafelhasználás programba kerültem, viszont nem lehet tudni hogy hány brigádvezető került a programban, vagy hogy mi lesz vásárolva milyen eszközök, hol lesz a munkavégzés területe. Azt már egy önkormányzati képviselőtől megtudtam hogy brikettáló gép is lesz vásárolva, de senkinek nincs rá gépkezelői papírja stb. ilyeneket szeretnék megtudni, mert a pályázathoz vagy egy 17 oldalas kiegészítő dokumentum is ahol nem csak számadatok vannak hanem a teljes program le van írva szavakkal, ki van fejtve.
De nekem azt mondták hogy ez titkos irat, viszont ha közpénzből van fizetve a bérem akkor viszont nem lehet titkos mert közpénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!