Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van ehez hasonló érdemi párt?

Van ehez hasonló érdemi párt?

Figyelt kérdés

Aki a szabad fegyvertartást tolerálja, esetleg fű legalizálása (4K! Pl.)...

A szabad fegyvertartással hogy állnak? Ki engedélyezné?

2016. febr. 28. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Persze, az kell itt is, mint az USA-ban, hogy hajnalban arra kell ébrednem, hogy a füves gyökerek egymást lövik az utcán...
2016. febr. 28. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Pont erre a kettőre van szükségünk.
2016. febr. 28. 18:07
 3/11 A kérdező kommentje:

Ez a gond az ország nagyrészével. Az alkohol nemzeti betegség, senki semmit nem tesz ellene, de a füvet, ami a károssági mutatón a töredéke, azt elítéli, mert mindenki azt hiszi, hogy az hú de káros.

A fegyvertartással kapcsolatban meg meg vagyok lepődve. Majd, ha te is olyan környéken élsz, ahol minden napos a lopás/betörés/gyilkosság, nem ezt fogod mondani.

2016. febr. 28. 18:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Én az alkoholt és a cigit ugyanúgy ellenzem, mint a füvet. A fegyverekhez meg akkor a bűnözők is ugyanúgy szabadon és ellenőrizetlenül hozzájuthatnának. Vagy te szeretnéd, hogy minden egyes Kolompár Ármándó stukkerrel a zsebében járkáljon?
2016. febr. 28. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, tanulj a svéd libsiktől, és bővítsd még a kívánságlistádat vérfertőzésre és nekrofiliára vonatkozó igénnyel! A helyi libsik biztos támogatni fognak.
2016. febr. 28. 19:21
 6/11 A kérdező kommentje:

Nyílván szigorú feltètelek mellett. Nem osztogatnám a pisztolyt.

Büntetlen előèletűek kaphatnànak és csakis önvédelemre. A nem erre történő hasznàlatát pedig nagyon szigorúan büntetném.

2016. febr. 28. 19:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Önvédelmi fegyvert én magam is szívesen tartanék - szigorúan önvédelemre.

A füvet hogy lehet szívni szigorúan önvédelemre?

2016. febr. 28. 21:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Önvédelemre gondoltam én is csak. A megfelelő szabályozások mellett.

Füvet önvédelemre nem is mondtam.

Az ország nagy része füvezik, amivel nincs probléma. Inkább az a baj, hogy kiszámíthatatlan a minőség. A legalizàlással javíthatnának a minősègen, hiszen akkor lennènek termesztők.

2016. febr. 28. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Az önvédelmi füvet ironizálás céljából mondtam.

A fű legalizálásához még nem hallottam elfogadható érveket. Az, hogy az ország nagy része füvezik - én pl. nem -, és hogy hogy kiszámíthatatlan a minőség, nem érv a legalizálására.

2016. febr. 28. 21:48
 10/11 A kérdező kommentje:

Ja, bocsi. Nem esett le :D

[link]

2016. febr. 28. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!