Van ehez hasonló érdemi párt?
Aki a szabad fegyvertartást tolerálja, esetleg fű legalizálása (4K! Pl.)...
A szabad fegyvertartással hogy állnak? Ki engedélyezné?
Ez a gond az ország nagyrészével. Az alkohol nemzeti betegség, senki semmit nem tesz ellene, de a füvet, ami a károssági mutatón a töredéke, azt elítéli, mert mindenki azt hiszi, hogy az hú de káros.
A fegyvertartással kapcsolatban meg meg vagyok lepődve. Majd, ha te is olyan környéken élsz, ahol minden napos a lopás/betörés/gyilkosság, nem ezt fogod mondani.
Nyílván szigorú feltètelek mellett. Nem osztogatnám a pisztolyt.
Büntetlen előèletűek kaphatnànak és csakis önvédelemre. A nem erre történő hasznàlatát pedig nagyon szigorúan büntetném.
Önvédelmi fegyvert én magam is szívesen tartanék - szigorúan önvédelemre.
A füvet hogy lehet szívni szigorúan önvédelemre?
Önvédelemre gondoltam én is csak. A megfelelő szabályozások mellett.
Füvet önvédelemre nem is mondtam.
Az ország nagy része füvezik, amivel nincs probléma. Inkább az a baj, hogy kiszámíthatatlan a minőség. A legalizàlással javíthatnának a minősègen, hiszen akkor lennènek termesztők.
Az önvédelmi füvet ironizálás céljából mondtam.
A fű legalizálásához még nem hallottam elfogadható érveket. Az, hogy az ország nagy része füvezik - én pl. nem -, és hogy hogy kiszámíthatatlan a minőség, nem érv a legalizálására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!