Szerintetek tényleg jobb ha egy gyerek szülők nélkül, árvaházban nő fel, örökbe adják egy olyan párnak akik szeretni fogják és segítenek neki abban hogy boldog élete legyen? És ha igen akkor mégis miért?
Csókolom,tessék felébredni.Nincsenek árvaházak.
Én pl egy olyan lakóotthon közelében élek,ahol a gyermekek(testvérek együtt)laknak családi házakban,luxus(szó szerint!)körülmények között.Egyáltalán nem sanyarognak,külföldi nyaralások,zsebpénz,patronálók,akik a lelkükkel is foglalkoznak színesítik"sanyarú"életüket.
24 éves korukban,mikor távoznak 1,5-3,5 millió lapul a számlájukon(csak úgy összehasonlításképpen én 19 évesen egy sporttáskával mentem albérletbe)
Természetesen körül vannak ajnározva ,mert szegény gyerekek,nem kellettek a családjuknak(jobb is számukra )Szval azt hiszem árva gyerekként inkább egy otthon,mint egy b.uzeráns pár.
Ja ti itt az otthonokat erősen keverítek a javítóintézetekkel.Az más téma...onnan nem lehet örökbefogadni...
hát azért az a 3,5 millió nem túl sok, talán annyi hogy egy évig szűkösen megéljenek belőle egy albérletben ...
a szülőkkel rendelkező gyerekek akkor is jobb esélyekkel indulnak az életben, attól függetlenül hogy veled nem így történt..
~tapasztalat~
19/L
Szerintem irtó kevés a tapasztalatod.
Különben tudhatnád,hogy kevés fiatal indul el otthonról akár csak egy millióval is.
Van akiknél nem tellik rá,meg van ahol úgy gondolják azért felnőtt a "gyerek",hogy megtanuljon megállni a saját lábán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!