Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Esetleges gyorshajtásért...

Esetleges gyorshajtásért kirótt büntetést le tudom ülni a sitten?

Figyelt kérdés
Ma elvileg megfogtak 50-es táblánál 59-el. Megnéztem 30 ezer forint a bünti. Hány napot jelentene ez a börtönbe?
2016. febr. 21. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Először azt kell tisztáznod, hogy a valóságban mennyivel mentél. Ezt meg tudod állapítani, ha a vélt sebességgel pontosan 1000 métert autózol, ée pontosan leméred a menetidőt. Ebből v=s/t kiszámolod a sebességedet.(ha van tempomatod, úgy könnyebb). Vagy próbáld meg GPS-szel,az elég pontos. Ha megtudtad, hogy pontosan mennyivel mentél az adott esetben, nézd meg a kalkulátor.hu lapon, mennyi a bünti. Meg fogod látni, 59kmh még éppen nem büntetendő, de 60kmh már igen! Az valóban 30000.-Ft.
2016. febr. 21. 19:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Úgy volt, hogy épp amikor felmentem volna 60-ra akkor vettem észre a rendőrt és fékeztem 55 után volt de 60 előtt.
2016. febr. 21. 20:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem, 0 forint a bírság 59-nél de még 65-nél is...
2016. febr. 21. 20:09
 14/14 anonim válasza:
Szerintem se fogsz csekket kapni, mert a km óra kb. 4 km/h-val többet mutat.
2016. febr. 21. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!