Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogsértő-e, egy saját blogban...

Jogsértő-e, egy saját blogban saját szavakkal leírni egy Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételeit?

Figyelt kérdés

A szabályzatban benne van, hogy a Szolgáltatásokban szereplő tartalomhoz nincs semmiféle szellemi tulajdonjogom. Ez nem tudom érvényes-e az Általános Szerződési Feltételekre.

Azért gondoltam, hogy saját szavakkal leírom, mert a legtöbb ember nem olvassa el ezeket, én meg szinte mindig, és gondoltam egy kicsit leegyszerűsítve hátha könnyebben emészthető lenne, és lehet elolvasná valaki érdekességképpen.

Na most, hogy saját szavakkal írnám le, nem pontosan az lenn benne, mint a hivatalos Szerződési Feltételekben. Nyilván nem írnék le olyat, ami nincs benne, de lehet, hogy így valaki máshogy értelmezne valamit. Természetesen belinkelném alá a forrást.

De nem tudom van-e kockázata ennek az egésznek. Egyébként a Google-ról van szó, elég terjedelmes, és kacifántos szerződési feltételeik vannak, könnyen bele lehet bonyolódni.

Mit gondoltok?

2016. febr. 14. 15:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt jól teszed, ha az eredetit szó szerint idézed, alatta pedig feltünteted a saját szövegezésedben, hogy az magyarázat az eredetihez.
2016. febr. 14. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!