Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha fel írnak valamit kívül a...

Ha fel írnak valamit kívül a bejárati ajtóra, az zaklatásnak minősül?

Figyelt kérdés
Fel írtak valamit a lépcső házban a karzatra köröm lakkal, ami azt hiszem nekem szólt. Tudok valamit tenni ha esetleg a bejárati ajtómra is fel írnak ilyesmiket? (Nemi hovatartozásomat kérdőjelező feliratrol van szó)

2016. febr. 2. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

1. Kamera az ajtó fölé.

2. Feljelentés...ja nem,lexarják.

Egy SÜN.

2016. febr. 2. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez még nem zaklatás.

Old meg a bajodat, töröld le. a rendőröknek van elég bajuk, az én adómból ne krömlakkfestegetők után nyomozzanak.:-)

2016. febr. 2. 21:40
 3/6 A kérdező kommentje:

#1. Köszönöm.

#2. Dehogy törlöm le, törölje le aki fel írta. Különben, ha ezt kezdjük nézni, hogy "az én adómból", hát bocsi, én is ugyanúgy fizetek amiből esetleg a te problémáidat oldják meg néha. Szóval mi a probléma?

2016. febr. 3. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:

"Dehogy törlöm le, törölje le aki fel írt"

Akkor téged csak nem zavar.

Az volt az idióta, aki egy ilyen cselekményt bűncselekménnyé akart emelni.

Egyelőre nem az ne aggódj...

2016. febr. 3. 18:55
 5/6 A kérdező kommentje:

"Az volt az idióta, aki egy ilyen cselekményt bűncselekménnyé akart emelni. "

Szerintem nem olvastad el figyelmesen a kérdést..

Egészen addig nem érdekel, amig NEM AZ AJTÓMRA irják fel, a kérdés arra irányul, hogy ha esetlegesen fel irnák.. Érted?

2016. febr. 4. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem akkor rongálás, de hogy bizonyítod? tényleg tegyél fel kamerát

nálunk a lakástulaj azért megbacatta az új biztonsági ajtó felszerelőit, mert felszerelés közben összekarcolták, szóval a körömlakk ellen is tudsz tenni :D

2016. febr. 5. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!