Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogos, hogy ezért fegyelmit...

Jogos, hogy ezért fegyelmit kaptam?

Figyelt kérdés

Technikai dolgozó vagyok egy középiskolában (rendszergazda, karbantartó, rendezvény-felelős, stb egy személyben)

Én csinálom a sulirádiót is (Naponta 10 perc)

Új igazgatónk van 1 éve, ő meg megbízott "felém" egy tanárt (7 éves rádiós múltam van...) hogy irányítsa a rádiót. 4 évig ilyen nélkül is ment, nem volt semmi baj.

Most azonban ki van adva:

-Csak magyar zene lehet

-És csak nagyon light-os zenék.

Ebből elegem lett, és visszatértem az eredeti stílusra, amit a gyerekek szeretnek. Nem egyszer dörömböltek az ajtón, hogy ez mi a sz...r?

Na az illető tanár lejött és ordított velem, én meg visszavágtam és úgy kiosztottam, mint ahogy eddig kb senkit. 50 körüli nőről van szó.

Az igazgató 20 perc múlva hívatott is és ő is ordított és emlékeztetett, hogy én csak egy kis senki vagyok az iskolában, és ezt a nettó 79-et (jó mostmár kb 84) bért sem érdemlem meg. Fegyelmi is volt, aminek a következtében írásbeli figyelmeztetésben is részesültem.

Azt tudni kell, hogy az infó rendszerrel is sok szívás van. 2002-2004-ben vásárolt gépek, eszközök vannak. Van mikor vagy 4 órát túlórázok, hogy másnapra minden jó legyen+a karbantartási munkák. Gyerek szétrúgta a WC ajtót, izzót kell cserélni, villanyszerelés munkák, stb.

Mióta az új igazgató van (Aki a KLIK-nek is megfelelt...), azóta a tanárok istenként vannak tisztelve, mi technikaik csak egy utolsó senkik vagyunk. Erre jön rá, hogy a KLIK-nél több tanár is panaszt tett rám írásban, onnan is kaptam már ordenáré hangnemű telefont.

Amúgy ez a két zene vágta ki a biztosítékot ("oktatási intézményhez méltatlan, drogos zene...")

https://www.youtube.com/watch?v=Nh5R6VBn63E

https://www.youtube.com/watch?v=GxBSyx85Kp8

Tehetek én ezért panaszt valahol? Mert ez már több a soknál.

A helyszín: Nyíregyháza környéke.

2016. jan. 27. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején az egyik oktatóm a következőket mondta:

"Az erősebb kutya kedvezőbb szaporodási feltételekhez jut."

Amit az igazgató kér/elvár, azt kell teljesíteni, mert ő adja a munkát, te csak alkalmazott vagy. Nincs jogod "kiosztani" egy idősebb nőt, aki ráadásul a főnököd is.

Szerintem neked kellene változni, és nem panaszkodni.

Szabad munkaerő áramlás van, válts, ha nem tetszik...

2016. jan. 27. 18:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez is jellemző a magyar oktatásra, véletlenül sem azok igényeit próbálják teljesíteni akik az iskola 90%-át adják, tehát a diákokét. Pár 50-60 éves kitalálta, hogy csak ez legyen mert nekik ez tetszik...szánalmas
2016. jan. 29. 18:22
 13/15 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nem probléma hogy az iskolában hallgatnak mást is mint ami éppen ma divat, szerintem nem válik kárukra. Utána meg aztán úgy is azt csinálnak amit akarnak. De az iskolában ne a gyerek döntse már el hogy pl milyen gyakorlatokat akar csinálni tesi órán, melyik órára akar járni s melyikre nem pusztán csak mert "neki mások az igényei". Látod te egyáltalán nap mint nap ezeket a taknyokat? Tisztában vagy vele az átlag mekkora paraszt és mennyire el van szállva magától? Már csak azért sem értem a szánalmasozásod mert a világ egyre inkább a felé halad hogy gyakorlatilag az összes kölyök azt csinál amit akar, a tanár nem szólhat, mert a szülők mennek be megverni a tanárt. Szóval ne aggódj nem fognak örökké élni az "50-60" évesek.
2016. jan. 30. 08:51
 14/15 sebváltószerető válasza:
100%

Sajnos bármit is teszel RTL club .. NASA FBI emberi jogok bla.. bla..

Minden formában a rövidebbet húzod.

Sajnos itt még ez megy.

Tartsd be az iskola "igazgató" szabályait és felelj meg a munkaköri leírásodban megfelelően.

Ne túlórázz ingyen, minek? (főleg ha nem fizetik.)

Sajnálom a történeted és valóban vegyesek az érzéseim de, az igazgató szempontjából te csak egy szabályokat el nem ismerő és be nem tartó alak vagy, Ő a többit nem látja.

A Te szempontodból viszont mégis csak alkalmazott vagy és hát.. úgy is muszáj viselkedned. Ebben a rendszerben még sok helyen van így.

Sovány vigasz :

Régebben rosszabb volt. :)

2016. febr. 7. 19:30
 15/15 anonim válasza:
Első válaszolónak ; Te olyan vagy mint a LEGO-ban az összes sz@r szemét koordinátor. Már csak te hozzád is egy zsák mestert kéne hozzád vágni :D
2020. szept. 27. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!