Jogilag az minek minősül, ha egy adott ország polgára egy idegen civilizációval tart fenn kapcsolatot?
Direkt nem az ufo kategóriába írtam, mert inkább jogi/politikai kérdés.
Szóval adott egy illető, aki valaminek a folytán kapcsolatba került idegen lényekkel.
Most kicsit vonatkoztassunk el a kitalációktól, van sok ilyen kontakt, aki napvilágra hozta ami vele történt, a leghíresebb talán, George Adamski volt.
Ugye ez nem olyan kapcsolat, mint pl beszélgetek a haverommal, aki kitelepült az usa, vagy egyéb ilyen kapcsolat, hanem valaki idegen létformákkal valahogy kapcsolatot létesített.
Ennek az adott illetőre nézve van vagy lehet valami jogi következménye?
"Az más kérdés hogy valószínűleg a kormány emberei valami titkos laborba hurcolnák ahol a addig vernék emíg el ne mmondja az információkat :)"
Valami hasonlóra gondoltam én is, mert ha hivatalosan beleraknák az adott ország büntető törvénykönyvébe ezt, akkor az egyenlő lenne a beismeréssel, így marad a belügyi szervek lelkes munkája a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!