Albérlet, füves cigi. Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Lefoglaltunk egy nagyon szép albérletet. Szép környezet, alacsony rezsi. Csak egy nagy baj van. Az előző lakó szerint az alsó szomszéd állítólag füves cigit szív, és ezért gyakran kell csukogatni az ablakokat nyáron.
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de honnan tudnám megállapítani, hogy mikor szívnak ilyen cigit? Én nem szeretném károsítani az egészségemet! Rendőrnek mikor szóljak?
2016. jan. 25. 14:48
11/14 anonim válasza:
Ha csak nem az udvaron csinálnak egy gandzsa máglyát nem valószínű hogy betépnél tőle.
12/14 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy a drog az jo de mikor mi alberletbe laktunk lakott mellettunk egy alkoholista aki csak uvoltozni meg a lepcsohszba hanyni tudott. Ellentetben a fuvesekkel akkik sokkal csendesebbek.
13/14 anonim válasza:
Miért nézitek le a füveseket? másrészt, mi az hogy csípős szaga van? :D A tiszta fű kevésbé káros mint a dohány... Persze mértékkel. Nem minden nap 20-szor, de hetente 1-2-től senkinek se lesz baja. Másrészt, fűtől még ember nem halt meg. Ami itt szóba jöhet, hogy nem akarsz fűszagú szobát (mégegyszer mondom, nem csípős a szaga, mert nem szintetikus szar).
14/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, természetesen beszélni kellene velük, és ablakot ne hagyj nyitva, mert a fűszag beleissza magát a dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!