Milyen legális önvédelmi eszközök vannak?
Sokat vagyok egyedül otthon és sokszor félek, aludni se merek úgy igazán.
tudom, hogy gáz sprayt lehet tartani, de ezen kívül még mit lehetne?
Caution: az viszont nem igaz, hogy fegyverszekrény kell. "Jól zárható hely" kell. A lakás is az.
Éles esetén kell csak fegyverszekrény, de az konkrétan le is van írva, hogy milyen.
Megelőztek. A Viperával kapcsolatban hasonlót akartam leírni, csak indulat nélkül.
Az új fegyvertörvényen látszik, hogy igen átgondolatlanul rakták össze és mintha megfeledkeztek volna a gáz-riasztó fegyverről. Pedig valahová tartoznia kell.
B 553: De most őszintén. Vagy 5x beidéztem a vonatkozó jogszabályi részt. Te valami fanatikus hívő vagy, hogy ennyire nincs rád hatással a való világ?
Régebben géppisztolynak hívták az AK-sorozatú gépkarabélyt. Te most is leökrözöl bárkit, aki nem úgy nevezi? Pedig az az elnevezés hibás.
Ugyan úgy, ahogy a vaklőszer és a gázlőszer kifejezés is.
Pedig katonáéknél bizony vaklőszernek hívták a vaktöltényt és talán még a mai napig is úgy hívják.
Sosem hívták géppisztolynak az AK 47-est.
Csak az olyan amatőrök mint te.
Lezártam tudomást sem veszek rólad innentől.
Hangoztatod itt az ostoba féligazságaidat tenyérbemászóan nagy arccal.
Te meg a valóság...hagyjuk már!
Sikeresen széttrollkodtad az oldalt rohadtul fontos dolgokon fennaladva (tévesen) de hogy a kérdező mi a franccal védje meg magát az kvára Kiderült belőle...
Nem baj legalabb azt megtudta, hogy roppant hasznos változtatással most már töltény lett ami korábban lőszer volt.
Majd ezt elmeséli a támadójának. Tuti siker...
A kérdésre már válaszoltam #7-ben.
Utána csak a fals információkat cáfoltam, hogy ne terjedjen az ostobaság.
És még mindig mondja...
A te féligazswgaid az igazán félrevezetők. Plusz még haszontalanok is mert kvára semmi közük a kérdéshez.
De elrugózhatsz ezen még hónapokig.
Akármibe lefogadom, hogy meg is tennéd, ameddig csak reagálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!