Az ilyen fordulatokkal tényleg ki lehet kerülni a rágalmazási és egyéb pereket?
szal ha nem tényként mondom, hanem minden állítás elé oda teszem h "azt álmodtam, hogy az apeh-nél meg kellett kenni az ügyintézőt, aztán mindjárt gyorsan mentek a dolgok", vagy "..arakodtak vagy 3 hétig aztán miután fantáziámban adtam az osztályvezetőnek egy 100-ast, kapásból 2 nap alatt meglett az építési engedély, már semmit se néztek" vagy "fantáziámban a rendőr közölte h vagy adok neki egy 20-ast vagy feljelent"
?
ezzel elejét lehet venni bárminek de mégis el lehet mondani a dolgokat?
-Ügyvéd úr!
-Mit tenne, ha egy senkiházi bűnpártoló csalónak nevezném?
-Beperelném rágalmazásért.
-És ha csak gondolnám?
-Az esetben nem tudnék tenni semmit.
-Jó. Akkor csak gondolom.
igen , de amit leírtál, abban max becssértésről lehet szó, mert kettőjük közt hangzik el a beszélgetés.
viszont ha mindezt nyilvánosan tenné az illető, és főleg nem is ügyvédről lenne szó, hanem olyan állami szervekről akinél azért a hivatali visszaélés gyanúja igen neccesen azonnal felmerül?
csak tudod az a durva h a mai magyar intézményes korrupció annyira királyul ki van találva, h semmilyen eszközzel nem tudsz fellépni ellene. ha meg bizonyítékul felveszed? ó kérem, jön a hangszakértő aki megszakérti, hogy a felvétel hamis és összevágott, téged pedig feljelentenek, most már ugye ez is durva bcs nálunk.
úgyhogy végeredmény: teljesen tehetetlen vagy, és hát ez valahogy isteni érzés :(
és szted csak én ütközök lépten-nyomon az állami korrupcióba vagy tényleg ezek alapszik az ország?
és más civilizált országokban is ilyen borzalmas a helyzet? pl Franciao, Németo, Ausztria ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!