A házelnök és az országgyűlés elnöke ugyanaz? SOS! Alkotmányjog vizsgára készülök.
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 20:25
11/12 anonim válasza:
Képzeljétek, "kedves" beszólogatók: én ügyvéd vagyok, az ELTE-n végeztem, és igen, én is tanultam alkotmányjogot. És jééé, voltak olyan dolgok, amiket előtte én sem tudtam. Azért tanultam meg.
Például egyszer egy vizsgán véletlenül azt mondtam, hogy a "kft" a "KORLÁTLAN" felelősségű társaság rövidítése. :D Mondjuk ez tényleg véletlen volt, természetesen nem hittem ezt, de ettől függetlenül hirtelen nem értettem a vizsgáztató arcán a döbbenetet. (Nem is vettem észre, hogy ezt mondtam. :D)
A lényeg, hogy nem beszólni kell annak, aki tanul valamit, hanem tisztelni, hogy fejlődik. Máris többet tett, mint a legtöbben, akik csak beszólogatni tudnak.
Kérdező: sok sikert a jogi egyetemen! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Neked is sok sikert a továbbiakban!
2015. dec. 26. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!