Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Telek védhető külső kerítéssel...

Telek védhető külső kerítéssel elzárt, a terület határain belül telepített magasfeszültségű vezetékhálózattal, úgy, hogy a mocskos senkiházi tolvajt ítéljék el a betörés miatt (akár túléli, akár nem), NE a családját/értékeit féltő tulajdonost?

Figyelt kérdés
Magától értetődően több helyen és több nyelven lenne rajta figyelmeztető tábla, hogy a telken belül magasfeszültségű vezetékrendszerrel védett terület található, az indokolatban behatolás életveszélyes!

2015. dec. 16. 11:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ezt újra ki kell írnom, mert valami mocsadék-védő eltűntette. Ember ezt ésszel fel nem foghatja, miért kell egy utolsó gyilkos szemétládát védeni! Utolsó, ez nem neked megy, de itt kell lennie az igazságnak!

Neked utolsó köszönöm, utána fogok olvasni az elektromos kerítésnek. De egy kérdés hozzád: az idős bácsit miért vették mégis elő a jogászok, ha neki is csak a fentebb említett elektromos kerítése volt? A fájó igazság pedig:

Mi az, hogy "birtokháborítás senkit nem jogosít fel emberölésre"???!!!

Miféle nemlétező infantilis álomvilágban él, aki ilyet merészel írni ABBAN az ABERRÁLT, BETEG, OCSMÁNY világban, amikor nem csupán elveszik tanyákon tengődő VÉDTELEN öregemberek ÖSSZES NEHEZEN MEGKERESETT PÉNZÉT, hanem LEGYILKOLJÁK ŐKET, MINT A MARHÁT!

És ez az ember azt hiszi, hogy majd az ő vagyontárgyait, Uram bocsá' Isten őrizz tőle, AZ ELETÉT ezek az erkölcsöt hírből sem ismerő senkiháziak majd "biztos" megkímélik, ott a semmi közepén?! És ez az ember ezeket a roh@.dékokat védi???

Ne haragudjatok, hogy kifakadtam, de ki kellett írnom, mert ELBORZASZT(!) ami ebben az urdorító húsz évben folyik kis hazánkban!

2015. dec. 17. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, azt hiszem, nem olvastad el elég figyelmesen, amit írtam. Az elektromos kerítés nem azt jelenti, hogy bele van vezetve a "kettőhúsz". Hanem gyakorlatilag ugyanazt, mint a villanypásztor, 1 másodpercenként olyan impulzusokat küld ki, amik átlagemberre átlag körülmények között nem halálosak.
2015. dec. 17. 14:33
 13/13 A kérdező kommentje:

De bizony jól értettem, csak előtted volt egy nagyon buta (szerintem holmi aktivista, röhej az ilyen) aberrált gyilkosokat "védő" életforma, aki valami rózsaszín álomvilágban él, és valami meg nem értett hülyesége miatt ellenkezett azzal, hogy IGENIS MEG AKARJA VÉDENI valaki a családjának életét és vagyontárgyait - akár megérdemelt áramütéssel is. Neki írtam, hogy ébredjen fel, az ilyen mocsadékok őt sem fogják kímélni.

És ALIG(!) telt el csupán NÉHÁNY NAP, már itt a következő hír engem igazolva (olvassa ezt az a borzasztóan gyermeteg lelkű "aktivista" is, akiknek kellene?!), hogy Tatán legyilkoltak egy teljesen ártatlan öreg embert rongyos pár forintért, akinek még a feleségét sem kímélték!

Na ti betörő-patrolnáló gyilkos-védők: erre az újabb igencsak aktuális rémtettre vajon mit mondtok?!

2015. dec. 21. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!