Van e olyan büntetőjogi törvény mely arra vonatkozik hogyha egy igencsak piercingekkel díszittet arcú személynek 8 napontúl gyógyuló sérüléseket okoz valaki oly módon, hogy az arca elé helyez egy ipari méretű mágnest?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 23:33
1/7 anonim válasza:
ez kamu? ilyen késő lenne? :D
olyan törvény van hogyha akárhogyis ha te tartod azt a mágnest akkor járhatsz a bíróságra
3/7 anonim válasza:
A piercing sztem nem vasból, se nikkelből, se nem kobaltból van. Így a mágnes nem vonzza, tehát nem tehet mágnessel kárt benne senki
5/7 anonim válasza:
És még mielőtt valaki cáfolni kezd itt az orvosi fém kémiai összetétele:
Megközelítőleg 65% Fe vagyis acél.
6/7 anonim válasza:
Szerintem van. Nem tudom a pontos kifejezést megy hogy hányadik évi meg hányadik paragrafus de valami olyasmi lehet
hogy -gondatlanságból v.-előre kitervelt v.-hirtelen felindulásból elkövetett súlyos testi sértés.
7/7 anonim válasza:
Nem hinném, legfeljebb valami gondatlanságosság, hiszen mondhatja az illető, hogy ő csak hulladékvasat keresett a mágnessel, nem látta, hogy van közte egy ember is, meg azt sem, hogy az illetőt vonzza a mágnes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!